Primarul Romeo Florian către deputatul Simionca: Declară public că demisionezi cu o zi înainte de a-ți termina mandatul, ca să nu dispuneţi de o pensie nesimţită!

Domnule deputat al PMP, vă întreb în calitate de președinte al Asociației Comunelor din România, Filiala Bistrița-Năsăud:chiar credeți dumneavoastră că ,,alba-neagra” pe care dumneavoastră încercați să o faceți, cineva o crede? Vă rog public, mâine să declarați că veți demisiona din Parlamentul României cu o zi înainte de finalul mandatului de deputat. Nu de alta, dar să nu dispuneți de o pensie nesimțită.

Noi, primarii din județul nostru, știm că sunteți un accident electoral, la fel ca și o altă colegă, deputat de Bistrița-Năsăud. Din păcate, domnule deputat, ar fi trebuit să vorbiți cu primarii care au ieșit în pensie, și care la baza profesiei au și studii superioare. Nu cred că e cazul dumneavoastră ori poate mă înșel. Dacă mă înșel, îmi cer scuze:nu se vede.

Ce vină au primarii că nu au salarii, ci indemnizații? Ce vină au primarii, că BOC, BĂSESCU, i-au penalizat cu 25/? Ar fi multe de zis, dar nu mai pierd vremea.

Dacă ești așa sfătos, declară public că demisionezi cu o zi înainte de a-ți termina mandatul. Apropo, au mai uitat unii, Dolha, Dobra... Sunt cu pensia în brațe...e constituțional.

 

 

 

Comentarii

09/11/18 09:27
comentator

Buna gluma !

12/11/18 10:12
Cititor

Ce simtatic esti dumneata ! Chiar ca-i buna gluma .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]