Ioan Ţintean, prefect: Eu nu fac politica primarilor. Ei îşi fac politica pe care şi-o doresc

Jurnalist: Domnule prefect, numele dumneavoastră a fost invocat de domnul Stelian Dolha în reacţia avută la prezenţa anumitor primari liberali la Congresul PLR. Spunea că sunteţi în spatele acestei mişcări. Cum comentaţi?

Ioan Ţintean, prefect: M-a surprins întrebarea pe care mi-aţi adresat-o. După cum ştiţi eu sunt înalt funcţionar public, eu nu fac politică. Dacă primarii sunt curioşi să participe la diferite întâlniri politice, este treaba lor, iar în legătură cu opţiunile viitoare pe care le vor avea primarii din partidul al cărui preşedinte am fost, este fix problema lor. Au o conducere, au un preşedinte care a rămas la conducere, care e un băiat educat, un băiat de caracter şi care are o vastă experienţă în conducerea mai multor partide politice.

Jurnalist: În situaţia asta mai e posibil să vă întoarceţi în PNL vreodată?

Ioan Ţintean: Nu, eu am spus că renunţ la activitatea politică, pentru că activitatea administrativă mi se potriveşte mai bine la experienţa pe care o am. Vreau să fac această activitate cât pot de bine la expertiza pe care o am, după care mă voi retrage într-o binemeritată pensie, pentru că mai am doi ani până la pensie şi până atunci vreau să fiu util în această calitate.

Jurnalist: Dar nu aţi avut nicio discuţie cu primarii respectivi?

Ioan Ţintean: Am zilnic întâlniri cu primarii. Eu ascult pe oricine. Este o mare diferenţă între a asculta pe cineva şi a face politica primarilor. Eu nu fac politica nimănui. Ei îşi fac politica pe care şi-o doresc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]