Răspuns la o întrebare...

Dorin Popescu: DA, domnule deputat Stelian Dolha! Hai să fim BĂRBAȚI!

Constat, în fiecare zi, preocuparea dumneavoastră, aproape maladivă, devenită chiar obsesie, domnule președinte al filialei județene PNL Bistrița–Năsăud, Stelian Dolha, în ceea ce privește persoana mea.

Nu există nicio publicație, scrisă, online sau televizată, care să scape de salvele și petardele trase sau aruncate, după caz, de domnia voastră.

 

Da, domnule Stelian Dolha, știu că toate visurile de mărire politică pe care vi le-ați construit în imaginația dumneavoastră, stimulat fiind cu mare abilitate  de către cel mai interesat personaj, colegul dumneavoastră șeful PDL-ului, sub pulpana căruia v-ați realimentat apetitul politic, s-au dovedit a fi doar castele de nisip si cântece de sirenă, respectiv construcții efemere ca să înțeleagă o parte dintre cei care vă înconjoară.

 

Din păcate, pentru domnia voastră și din fericire pentru liberalism, încă mai există în județul nostru oameni care cred cu tărie că drumul ales de către PNL în acest moment este unul greșit.

 

Tot din fericire pentru adevărații liberali, nu reușiți să schimbați majoritățile nici la Consiliul Local al Municipiului Bistrița, nici la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, iar primarii liberali nu mai răspund comenzilor conducerii mezalianței nou create (ACL).

 

Atunci, vă întreb, evident retoric, pe cine mai reprezentați dumneavoastră domnule președinte – deputat Stelian Dolha?

 

Ceea ce mă nemulțumește, și sunt ferm convins că și pe mulți alții, este lașitatea și lipsa de scrupule care vă mână în luptă împotriva celor care nu va împărtășesc opiniile.

Toată lumea știe că ați fost ales deputat în colegiul IV Bistrița-Năsăud, pe listele USL, cu sprijinul necondiționat al primarilor PSD și a celui care v-a descoperit și lansat ca om politic, pe care, cu un tupeu demn de o cauză mai bună, îl numiți trădător și căruia îi cereți să se retragă, acum, când vă vedeți pe cai mari și cum se zice pe la noi, cu sacii în căruță!

 

Și ca tot tacâmul să fie complet, clamați zilnic, pe toate căile posibile, un îndemn care ne lasă să înțelegem că ar lipsi din panoplia dumneavoastră de calități – bărbăția!

 

Vă îndemn, domnule deputat USL Bistrița-Năsăud – Stelian Nechita Dolha, dovediți-ne nouă tuturor că sunteți dumneavoastră  în primul rând BĂRBAT.

 

Înaintați-vă demisia de onoare din Parlamentul României, unde ați ajuns pe listele mult blamatei USL și, conform legii aleșilor locali, se vor organiza alegeri în colegiul IV Bistrița-Năsăud, unde  veți putea candida din nou, prezentând electoratului noua dumneavoastră doctrină – creștin-liberală! Sunt convins că veți avea cel mai mare succes – devenind astfel un neînfricat soldat al alianței creștin-liberale!

 

Și pentru a avea o satisfacție personală în plus, chiar supremă aș spune, vă promit că vă voi urma gestul bărbătesc și îmi voi înainta demisia din funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, calitate care vă provoacă atâtea dureri și coșmaruri!

 

Sunt convins că, luând în considerare bărbăția care vă caracterizează, veți accepta provocarea mea stimulativă!

 

 

Așteptând dovada bărbăției dumneavoastră,

 

Dorin Popescu

Vicepreședinte Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

 

P.S. De asemenea doresc să-mi exprim regretul față de colegii care s-au simțit lezați față de unele cuvinte folosite în mediul on-line, pagina mea, privată, de socializare.

Comentarii

15/08/14 01:58
simi

Bai Popescule, dar disperat mai esti! Ce barbat mai esti si tu, chiar nu inteleg. De barbatie tin cumva apucaturile tale de a jigni in dreapta si stanga? Esti barbat cand ii faci loseri pe colegii tai fara discriminare, esti barbat atunci cand barfesti ca o lelita sau cand te tarasti pe jos pe la PSD sa nu te schimbe? Esti barbat cand faci giumbuslucuri pe facebook? Las-o balta omule. Ai fi vrut cumva sa ramai in PNL dar sa-l miruiesti pe Johannis, sa spui ca votezi cu Tariceanu, sa dai de pereti cu Orban, sa-l ridiculizezi pe Quintus, tatucul tau si sa-ti versi otrava pe Dolha dupa care sa spui ca liberali sunt doar PRL-istii. Ei bine toti astia la pachet ti-au spus PA. Nu le ceri tuturor demisia?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]