Peste 4500 de persoane au vizitat „Târgul de purici”, cumpărând de 32758 lei

S-a tras cortina peste prima ediție a TÂRGULUI DE PURICI, organizat de către Lions Club Bistrița în vederea strângerii de fonduri pentru susținerea proiectelelor sale umanitare.
La ora bilanțului, din punctul nostru de vedere această acțiune a fost un mare succes, care ne obligă să facem eforturi pentru permanentizarea ei.
Exprimat în cifre, TÂRGUL DE PURICI a însemnat:
- Un volum de muncă de 2618 ore;
- Un număr de peste 100 de persoane , din care 70 de voluntari, restul membri ai clubului și familiile acestora care au venit să muncească având ca singură recompensă un sandwich și o sticlă de apă, uneori o supă caldă ;
- Peste 15 parteneri, instituții și firme implicate în buna desfășurare a târgului;
- Un număr de 7 sponsori, care ne-au ajutat cu mobilier, saci, cutii, cărucioare pentru manipulat marfa, umerașe, halate, etc;
- Peste 4500 de persoane care au vizitat târgul;
- Încasări în valoare de 32758 lei și donații de 1325 lei.
- Aproape 30 metri cubi de haine care au fost donate la final către 14 fundații și asociații din municipiu și județ.
Pentru această reușită, dorim să mulțumim și pe această cale:
- Clubului Lions din Sankt Polten care a venit cu propunerea de a organiza acest târg, ne-a instruit și a donat cea mai mare parte a lucrurilor expuse.
-Partenerilor noștri: Primăria Bistrița, Centrul Cultural Municipal George Coșbuc, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul Școlar Bistrița Năsăud, Camera de Comerț și Industrie, , Clubului Lions Sibenburgen, Clubului Antreprenor Junior, firmelor colegilor noștri care au ajutat cu transportul : Aletheia, Alex Art, Blăjana, Chiuloasa, Inst Nistor, Oblio Astrans, Termoenergia, Trans Capa, Vatra.
-Sponsorilor: Leoni Wiring Systems, Ambient, Lucstar conf, Dedeman, Goldplast, Vitalia Servicii Pentru Mediu, Magazinele Vanity și Prestige.
-celor 79 de voluntari, din care peste 50 de elevi și studenți de la Universitatea Babeș Bolyai-Extensia Bistrița, Școala Postliceală Carol Davila, Liceul de Muzică Tudor Jarda, Liceul de Artă Corneliu Baba, Liceul Industrial nr.1, Liceul Teoretic Sanitar, Colegiul Național Liviu Rebreanu.
-presei care a fost alături de noi în mediatizarea acțiunii ;
-mulțumiri speciale aducem copiior care au donat jucării, făcând din acest raion unul din cele mai căutate și iubite raioane ale târgului;
-nu în cele din urmă bistrițenilor care au vizitat târgul, celor care au cumpărat și celor care au făcut donații, aceasta dovedind că au încredere în ceea ce înseamnă mișcarea lionistică din orașul nostru și în capacitatea Clubului Lions de a face acțiuni care să raspundă nevoilor comunității din care face parte.
Vă asigurăm că banii obținuți în urma acestui târg se vor întoarce către cei aflați în nevoie și vă invităm să urmăriți acest lucru prin vizionarea paginii noastre de facebook Clubul LIONS Bistrita, unde vor fi prezentate toate acțiunile clubului, facându-vă astfel părtași la visul nostru de a-i servi pe cei în nevoie.
TÂRGUL DE PURICI SE ÎNTOARCE LA ANUL! VĂ MULȚUMIM!
Lions Club Bistrița

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]