„Târgul de purici”, ediţia a treia, la ora bilanțului

S-a încheiat  a treia ediție a TÂRGULUI DE PURICI, organizat de către  Lions Club Bistrița în vederea strângerii de fonduri pentru susținerea  proiectelelor sale umanitare.

La ora bilanțului, putem constata cu satisfacţie că efortul nostru de a permanentiza această acţiune nu a fost în zadar, putând constata un interes crescut al bistriţenilor cu fiecare ediţie ce a trecut.

Exprimat în cifre, TÂRGUL DE PURICI a însemnat:

-          Un număr de 170 de voluntari , însumând un volum de muncă de peste 2500  ore .

-          700 de ore de voluntariat ale  membrilor clubului și familiilor acestora .

-          Peste 19 parteneri, instituții și firme implicate în buna desfășurare a târgului.

-          Peste 7000 de persoane care au vizitat târgul.

-          Încasări şi donaţii în valoare de 52000 de  lei .

       -   Aprox. 4.500 kg de bunuri donate către 14 ONG-uri, primării, şcoli, biserici şi către  cele 14 localitati din judeţul Galaţi afectate de inundatii , prin intermediul Lions Club Galaţi.

Pentru această reușită, dorim să mulțumim și pe această cale:

- Clubului Lions din Sankt Polten care  a fost promoterul  acestui  târg, ne-a  instruit și a donat cea mai mare parte a lucrurilor expuse.

-Partenerilor noștri: Primaria Bistrita, Inspectoratul Scolar Judetean al judetului BN, Camera de Comert si Industrie BN, LC Siebenburgen Bistrita, Clubul Leo Bistrita, Interact Rotary Bistrita Nosa, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, Dedeman, Transmixt, Forta Zero, Old Friends, Mis Grup, Blajeana, Teo-Baba, Oblio Astrans, Tourmont King,  Teo-Baba srl, Inst Nistor, Chiuloasa , Trans Capa, Aletheia, Vatra şi alţii.

- donatorilor  persoane juridice: SC Constant Com SRL Bistrita, Lions Club Genesis Cluj, Lions Club Transilvania Cluj, Safeway Fashion Cluj.

- Partenerilor  media: As TV, Timp online, TV Bistrita si Radio Somes

-nu în cele din urmă bistrițenilor care au vizitat târgul, celor care au cumpărat și celor care au făcut  donații , persoane fizice în număr de peste  150, aceasta dovedind că au încredere în ceea ce înseamnă mișcarea lionistică din orașul nostru și în capacitatea  Clubului Lions de a face acțiuni care să raspundă nevoilor comunității din care face parte.

Vă asigurăm că banii obținuți în urma acestui târg se vor întoarce către cei aflați în nevoie și vă invităm să urmăriți acest lucru  prin vizionarea paginii noastre de facebook  Clubul LIONS Bistrita, unde vor fi prezentate toate acțiunile clubului, facându-vă astfel părtași la visul nostru de a-i servi pe cei în nevoie.

TÂRGUL DE PURICI SE ÎNTOARCE LA ANUL!  VĂ MULȚUMIM!

Lions Club Bistrița 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]