( Video) Bistriţencele, la prima confruntare la Chefi la cuţite! Angie: Mă simt inutilă ! Nina: O să regrete !

Concurenții din cele trei echipe, de la Chefi la cutite, conduse de chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu au intrat în prima confruntare în bucătărie, care s-a dovedit deloc uşoară. În prima probă, Angi nu își mai poate reține lacrimile.​
"Mă simt inutilă, simt că nu am făcut nimic. Sunt economista, nu bucătar. Mă demoralizează treaba asta", a spus Angie. Cu toate astea, la proba de eliminare din competiţie, bârgăuanca a dat a doua cea mai bună farfurie, pastele ei depăşind pe cele ale bucătarilor cu cursuri prin străinătate. Angie rămâne una dintre cele mai colorate prezenţe la emisiune.

Nina Rus, manager la Păstrăvăria Romuli, a câştigat împreună cu echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu, astfel încât nu a mai intrat la proba de eliminare. Ea nu a vrut să intre în dialog cu chef Scărlătescu, fiind în continuare supărată pentru că nu a luat-o în echipa lui: "O să regrete că nu m-a luat în echipa lui!".Nina este una dintre cele mai serioase concurente care dă totul pentru echipa ei.

Cele două reprezentante ale judeţului s-au descurcat foarte bine, astfel încât o să le vedem în continuare în cel mai vizionat show culinar din România.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]