( Video) Circ ca pe Bârgău la Chefi la cuţite! Au rezistat bistriţencele în concurs ?

sursa: http://a1.ro

În cea de-a doua zi de probe pe echipe, tensiunea a atins cote maxime. Bucătăria românească le-a adus ghinion echipelor mov şi verde iar concurenţii s-au duelat în preparate din fructe de mare. Concurenții din cele trei echipe, de la Chefi la cutite, conduse de chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu au intrat într-o confruntare în bucătărie, care s-a dovedit deloc uşoară.
Nina Rus, manager la Păstrăvăria Romuli, a câştigat, din nou, împreună cu echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu, astfel încât nu a intrat la proba de eliminare. Nici azi nu a vrut să intre în dialog cu chef Scărlătescu, fiind în continuare supărată pentru că nu a luat-o în echipa lui: "O să regrete că nu m-a luat în echipa lui!". Nina este una dintre cele mai serioase concurente care dă totul pentru echipa ei, cu toate acestea are şi ea concurenţi ce îi poartă evidenţa, astfel încât în promo vedem că săptămâna viitoare o să aibă nervii întinşi la maxim şi va declara: O să îi dau cu tigaia în cap.
Angi a făcut din nou senzaţie nu își mai poate reține lacrimile până nu o linişteşte Gina Pistol, iar apoi a declarat că nu îl mai vrea de soţ pe Scărlătescu pentru că o ceartă.​ Cu toate că a făcut circ, la un moment dat crezând că este boicotată, la proba de eliminare din competiţie, bârgăuanca a luat notă de trecere. Angie rămâne una dintre cele mai colorate prezenţe la emisiune. Concurentul care ne părăseşte în această seară este Cosmin.

Cele două reprezentante ale judeţului s-au descurcat foarte bine, astfel încât o să le vedem în continuare în cel mai vizionat show culinar din România, în echipe complete.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]