( Video) Nina din Romuli e clarvăzătoare, iar Angi din Prundu Bârgăului a scăpat ca prin urechile acului la Chefi la cuţite!

În cea de-a treia zi de probe pe echipe, tensiunea a atins, din nou, cote maxime. Nina a visat și s-a întâmplat! Chef Dumitrescu are în echipă o clarvăzătoare: ”Ia zi-ne, cine va câștiga? Sper să fie dintre portocalii!” Etapa confruntărilor i-a pus din nou față în față pe cei trei chefi și pe concurenții lor, asta după ce chef Dumitrescu a câștigat tot ce se putea câștiga. Până acum!

Proba pe echipe a avut ca temă carnea, iar fiecare chef a tras la sorți tipul de carne cu care echipa a gătit: carne de pui pentru echipa Bontea, de porc pentru echipa lui Scărlătescu pentru și de vită pentru chef Dumitrescu, așa cum Nina a visat cu o seară înainte.
Alegerea meniului a fost destul de dificilă, asta pentru că la jurizare au venit sportivi de performanță.
Chef Florin Dumitrescu nu-și mai încape în piele de fericire, dupa ce preparatul concurenților săi a fost încă o dată favoritul celor care au gustat preparatele.
Au fost șase farfurii portocalii, ceea ce le-a adus încă o binemeritată salvare de la duel celor portocalii. Cuprinși de disperare, ceilalți doi chefi, care își văd din nou echipele la duel, îl apostrofează pe Dumitrescu: ”De unde ai atât noroc? Te speli cu anafură pe dinți?!”
Nina Rus, manager la Păstrăvăria Romuli, a câştigat, din nou, împreună cu echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu, astfel încât nu a intrat la proba de eliminare.
Angi, din Prundu Bârgăului, a scăpat ca prin urechile acului, fiind penultima la proba de eliminare. Echipa lui chef Scărlătescu mai pierde un membru, asta după ce Andrei a fost eliminat din concurs. După cea de-a treia etapă de confruntări, singurii care rămân în formulă completă sunt concurenții conduși de chef Florin Dumitrescu. La celelalte culori, au rămas patru cu patru, iar cuțitele se ascut din ce în ce mai mult! ”Băiatul ăsta e mic, dar dă pe afară de cât suflet are!”, a conchis chef Cătălin, care l-a luat în brațe pe Andrei.

Pe cele două reprezentante ale judeţului s-au descurcat foarte bine, astfel încât o să le vedem în continuare în cel mai vizionat show culinar din România, în echipe complete.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]