S-a deschis Târgul de Purici. Vezi ce poţi cumpăra !

Fiind la a IV-a ediţie, „Târgul de Purici” şi-a deschis larg porţile pentru cetăţenii municipiului Bistriţa şi nu numai.
Un eveniment caritabil, în slujba cetăţenilor, iniţiat şi organizat de Clubul „Lions” Bistriţa, în colaborare cu Leo Club Bistriţa Poarta Transilvaniei, Leo Club Bistriţa II şi Lions Club Siebenburgen, acest târg se vrea un ajutor concret, la preţuri accesibile, pentru persoanele cu venituri mai mici, iar sumele obţinute din vânzări sunt dirijate, în diferite proiecte, pentru ajutorarea persoanelor aflate în diferite şi multiple dificultăţi.
La deschiderea târgului au opinat, cu motivaţii şi explicaţii lămuritoare, cu precizări şi aprecieri: Alex Mureşan – preşedintele Clubului „Lions” Bistriţa, primarul Bistriţei – ing. Ovidiu Creţu, prefectului judeţului – Ovidiu Frenţ, subprefectul judeţului – Ciprian Ceclan-Oprea, reprezentanta CCI B-N şi reprezentantul Clubului „Lions” din Germania, Peter Maricutza etc.
Oferta de obiecte este una generoasă şi la preţuri convenabile şi avantajoase pentru toate buzunarele.
Este o oportunitate de a vizita acest târg pentru a vă completa necesarul de obiecte din locuinţele d-voastră, se la haine, al obiecte casnice şi chiar cărţi.
Puteţi face, prin cumpărare, şi un act caritabil de donaţie altor persoane.
Târgul este deschis până duminică, 29 octombrie, inclusiv. Sunteţi aşteptaţi, cu mic, cu mare, pentru a vă face cumpărăturile necesare.
Merită felicitări organizatorii şi iniţiatorii acestui „Târg de Purici”.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]