Vrei un weekend plin de adrenalină?

Începe Mitsubishi Off-Road Day 2017!

În această aventură ne insoţesc cele mai performante modele 4x4: ASX, Outlander, Pajero şi L200.
Mitsubishi Outlander are menirea de a atrage toate privirile. Pentru a oferi un nivel al satisfactiei fără precedent, Mitsubishi Outlander este un automobil performant, economic ce inaugurează o nouă etapă în lunga experienţă Mitsubishi Motors 4x4.

Într-o lume plină de viaţă şi de lucruri minunate, surprizele plăcute se ivesc la fiecare colţ de stradă când eşti la volanul unui ASX. Noul Mitsubishi ASX a fost construit pentru bucuria de a conduce şi impresionează prin dinamism şi stil, caracteristici oferite de un pachet complet de dotări ce se potrivesc unui stil de viaţă activ.

Pajero are o moştenire 4x4 de neegalat, acesta a evoluat direct din modelele câştigătoare ale Raliului Dakar - vehicule care trec primele linia şi doboară recorduri mondiale. Pajero reflectă împrejurimile şi împinge limitele.

Cu un aspect elegant și robust Mitsubishi L200 denotă putere, manevrabilitate şi confort la cel mai înalt nivel, pentru un automobil deschizător de drumuri. Noul Mitsubishi L200 este un vehicul utilitar și totodată un automobil, care stabilește noi standarde privind deplasarea pe șosele.

Am prezentat doar câteva caracteristici ale modelelor pe care Comautosport vă invite să le testaţi.
Te aşteptăm sâmbătă 26 August, între orele 10:00 – 18:00, în Comuna Şieu Magheruş – Valea Magheruşului.
Confirmarea de participare şi programarea la test drive se fac la:
Minodora Bor, 0749.166.372;[email protected]
Răzvan Otviş, 0754.067.495; [email protected].

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]