Sâmbătă şi Duminică – Bistriţa, B-dul Decebal, 46

„Operaţiunea Porţi Deschise Mitsubishi”

Comautosport distribuitor al importatorului Mitsubishi Motors pentru România organizează la Bistriţa “Operaţiunea Porţi Deschise Mitsubishi”

O marcă cu puternice valenţe sportive, Mitsubishi Motors vă invită să participaţi sâmbătă şi duminică, în 7 li 8 mai 2011 la “Operaţiunea Porţi Deschise” la care va lua parte invitatul special Adela Popescu.

Suntem onoraţi de încheierea unui parteneriat pe termen lung cu Adela Popescu. Dincolo de clauzele contractuale, parteneriatul are la bază pasiunea pentru ceea ce facem şi încrederea în aceleaşi valori – performanţă, strategie creativă, spirit de echipă, tradiţie şi excelenţă.

Fără îndoială Mitsubishi şi-a asigurat un loc în istoria automobilismului prin performanţele înregistrate în motorsport, dar şi prin inovaţiile sale, motorizările clean diesel prezente pe modelele Lancer, ASX şi Outlander numărându-se printre ultimele.

Maşinile Mitsubishi sunt gândite de pasionaţi pentru pasionaţi, începând cu cel mai mic model din gama, electricul i MiEV, disponibil în România începând cu acest an, continuând cu sportivele din gama Lancer şi până la Pajero, modelul care a făcut istorie câştigând de 12 ori cea mai dură competiţie din lume, Raliul Dakar.

Vă aşteptăm la showroom-ul situat în Bistriţa str. Decebal Nr.46 pentru a descoperi la volanul unui Mitsubishi cele mai performante, puternice şi temperamentale autoturisme, gata de drum pentru a-şi dovedi personalitatea. Veţi avea parte de mari surprize...

Director general,

Cristina Toadere

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]