Sâmbătă, la Șieu Măgheruș-Valea Măgherușului, poți testa modelele Mitsubishi 4X4!

Pentru fanii mărcii Mitsubishi și pentru iubitorii de aventură pe 4 roți, ziua cea mai fierbinte a acestei veri se anunță a fi sâmbătă, 27 august, atunci când va avea loc cel mai provocator eveniment auto - Mitsubishi Off-Road Day Bistrita, organizat de dealerul Comautosport.

Aliniate la start, modelele Pajero, Outlander, ASX și L200 îi așteaptă, în comuna Șieu Măgheruș-Valea Măgherușului (la 2 km de DN 17, spre Sigmir), între orele 10:00 - 18:00, pe cei dornici să-și testeze aptitudinile 4X4 și limitele de pilot off-road.

Piloți profesioniști de off-road vor urca în dreapta și vă vor ajuta să încercați experiența off-road la maxim, dar în siguranță.

Însrierile pentru eveniment se fac la tel. 0754 333 314 – Călin Frumos ([email protected]) sau 0745 586 020 – Bogdan Păcurar ([email protected]).

 

Comentarii

26/08/16 11:30
Cititor

In ce constau aceste "inscrieri " ?
-Sa platesti o anumita taxa de participare , sau...
-sa-ti pui masina proprie la bataie in scopul lor propmotional , sau ce anume ?
Daca vor sa organizeze acest eveniment, o fac in scop promo pentru vanzarile pe care le au cu aceste marci de autovehicule si nu vad ce " inscrieri " de tertze persoane le trebuie !!! Sau,
-sa inteleg ca oricine doreste sa le testeze masinile o pot face inscriindu-se, fara sa raspunda de avarierea lor pe timpul desfasurarii off-road-ului ?
Este de notorietate publica faptul ca pe timpul oricarui activitati off-road, apar si astfel de situatii neplacute ( te poti rasturna, poti ramane impotmolit si necesita interventii de tractare, scoatere, ridicare... etc. etc... care lasa "urme " destul de costisitoare pentru remediere . Cine le suporta ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]