Jandarmeria montană

Bistriţa – Partenera, de nădejde, la campionatul de schi

Cu toate că în ultimii ani în judeţul nostru nu a fost organizată nici o competiţie de schi, la Poiana Zânelor, la sfârşitul acestei luni, mai exact pe data de 28, se va organiza Cupa Poiana Zânelor – Munţii Rodnei - Munţii Suhard – 2009, ediţia I, competiţie de schi de tură.

Şi-au anunţat deja participarea peste 50 de concurenţi din toată ţara, lista fiind încă deschisă, cei interesaţi putând încă să se înscrie în competiţie.

Coordonarea din punct de vedere tehnic va fi asigurată de arbitri ai Federaţiei Române de Schi Alpin, recunoscuţi la nivel internaţional.

Partener în acest proiect alături de organizatori este Jandarmeria Montană Bistriţa, care va contribui la realizarea traseului. Acesta va avea o lungime de aproximativ 20 de km - gen circuit şi va cuprinde punctele Poiana Zânelor - Munţii Suhard - Vf. Omu, diferenţa de nivel fiind de aproximativ 1.200 m.

Înscrierile se fac pe categorii astfel: masculin 18-30 de ani, 30-40 şi peste 40 de ani, feminin – open.

Concurenţii vor trebui să respecte obligatoriu mai multe reguli specifice, mai ales în ceea ce priveşte echipamentul pentru o competiţie de acest gen: schiuri adecvate (pentru schi tură) şi piei de focă.

Startul competiţiei va fi dat în ultima zi a lunii februarie la ora 10.00.

Informaţii oferite de lt. Georgeta Căşvan, ofiţer cu relaţii publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]