Zilele oraşului Sângeorz-Băi nu se ţin anul acesta ! Primarul Ogâgău are alte priorităţi: parcul staţiunii, în sfârşit, curat

Zilele oraşului Sângeorz-Băi nu se ţin anul acesta ! Primarul Ogâgău are alte priorităţi, iar datoriile moştenite se pare că sunt mari la primărie.
Cu toate acestea, începe să se vadă mâna de gospodar.
Parcul staţiunii, în sfârşit, este curat.
"Am finalizat curatenia generala in parcul statiunii, urmand sa facem cateva investitii la spatiul de joaca pentru copii. Acum vin cu rugamintea voua, singeorzenilor si turistilor de a si pastra curatenia! Stiu, mai sunt multe de facut, cosuri de gunoi si altele pe care cu timpul aveti incredere , se vor rezolva dar asta nu inseamna ca noi putem face ce si cum vrem in parc sau oriunde in oras. Seminte, peturi, mizerie, galagie...NU AVEM NICI O SCUZA si nu vom ierta pe nimeni care isi bate joc de ceea ce este al nostru al tuturor" spune primarul.
"Din pacate, anul acesta, nu organizam Zilele orasului din motive obiective! Poate anul viitor" anunţă acesta pe facebook.
Cu toate acestea, sângeorzenii au avut parte până acum de câteva evenimente, amintind aici concertul de pricesne din parc cu Veta Biris si Cristian Pomohaci, sau prezenţa Găştii Zurli.
Evenimentele nu vor lipsi în parc nici de acum, astazi, incepand cu ora 18.00, la foisorul din parcul statiunii va sustine un moment special orchestra bisericii penticostale nr.2, iar maine de la ora 15.00 fanfara din Telciu reinvie momentele de odinioara!
Anul trecut, sărbătoarea oraşului-staţiune a revenit după o pauză de trei ani, cu ediţia cu numărul şase. Printre invitaţi au fost Nightlosers, Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Adda, Dorian Popa, DJ Jonssy & Amner, Viţa de Vie, Petrică Moise.

Comentarii

08/08/16 12:47
Vizitator

In sfarsit, parcul oraşului Sângeorz-Băi a devenit un loc civilizat, gratie spiritului gospodaresc al noului primar Traian Ogâgău. Acum ar trebui mers si mai departe cu reabilitarea vilelor care altadata erau o emblema a statiunii balneare. Chiar daca aceste vile au un proprietar, primăriile pot să îi ajute pe proprietarii clădirilor istorice cu sumele necesare pentru repararea faţadelor, urmând ca banii să fie recuperaţi într-o perioadă de cel mult zece ani. Este vorba de prevederile Legea 166/2016, publicată în Monitorul Oficial din 26 iulie şi care a intrat în vigoare pe 29 iulie, cuprinzand măsuri de creştere a calităţii arhitectural-ambientale a clădirilor istorice. Printre lucrările de intervenţie privind reabilitarea clădirilor istorice, se număra lucrări de consolidare, reparare şi refacere a zidăriilor şi a pereţilor exteriori, lucrări de consolidare, reparare şi refacere a sistemului de acoperire, precum şi lucrări de înlocuire, reparare/refacere a tâmplăriei exterioare şi a elementelor exterioare funcţionale (balcoane, logii, cornişe)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5