Veşti bune înainte de turneul Final Four! Andreea Bărbos pentru înca doi ani alături de CSM Bistriţa!

Andreea Bărbos, extrema dreaptă care se află de doi ani la Bistriţa, timp in care a ajutat echipa la promovarea în Liga Naţională, dar şi la îndeplinirea obiectivului de menţinerea în prima scenă a handbalului românesc, a semnat prelungirea contractului pentru alte două sezoane competiţionale.

„Am ales să prelungesc contractul cu CSM Bistriţa deoarece am avut parte de doi ani minunaţi, plini de realizări, în care mi-am îmbunătăţit calitatea jocului. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff, conducerii, dar mai ales minunaţilor suporteri pentru încredere şi suport!”, a declarat Andreea Bărbos pentru pagina oficială a clubului.

Andreea Mariana Bărbos (n. 30 noiembrie 1992, Baia Mare) şi-a petrecut junioratul la CSS II Baia Mare, perioadă în care a obţinut medalii de aur şi de bronz în competiţiile naţionale. În 2010 face pasul la senioare, la HCM Baia Mare, pentru ca din 2011, timp de trei sezoane, să joace pentru Dunărea Brăila, cu care a cucerit şi medalia de bronz. În sezonul 2014-2015, Andreea Bărbos a evoluat la CSU Neptun Constanţa, iar din 2015 este la Bistriţa. În palmaresul său figurează convocarea la loturile naţionale de junioare şi tineret, cu care are câte două participări la campionatele mondiale şi campionatele europene.

***

Turneul Final 4 al Cupei Romaniei începe mâine, la Poloieşti, începând cu ora 17:00, primul meci fiind cel dintre SCM Craiova şi CSM Bistriţa.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]