Stelian Dolha: PSD se comportă ca o corabie care e în derivă, care ia apă în fiecare zi

Deputatul PNL Stelian Dolha a declarat, într-o conferinţă de presă, că filiala PSD BN e într-o plină campanie de imagine, deoarece social-democraţii au nevoie de propriile încurajări, pentru că "PSD se comportă ca o corabie care e în derivă, care ia apă în fiecare zi”.

"Am văzut că în ultima vreme PSD BN e într-o plină campanie de imagine, am văzut că nu este zi lăsată de Dumnezeu să nu apară mesaje-cadru cu o poză a preşedintelui CJ aşa pe un norişor şi într-un limbaj de lemn să ne spună: astăzi l-am reînvestit pe cutare în funcţia de preşedinte al PSD, filiala nu ştiu care, sau şi-au găsit alţi preşedinţi printre primarii racolaţi din opoziţie cu celebra ordonanţă, cu ajutorul prietenilor Dragnea şi Ponta.

Şi m-am întrebat de ce fac acest lucru. Pentru că oamenii aceştia au nevoie de ncurajare, de propriile încurajări, pentru că PSD se comportă ca o corabie care e în derivă, care ia apă în fiecare zi. O ştiu şi eu. numărul unu e plecat de o bună bucată e vreme, Viorel. Numărul doi, Dragnea are deja o decizie în prima instanţă, gravă. Poi ce mai pot să facă în Bistriţa-Năsăud, decât să îşi facă poze şi să trimită mesaje”, a afirmat copreşedintele PNL BN Stelian Dolha.

Dolha a mai spus că preşedintele CJ radu Moldovan, în trei ani de mandat, a fost la vânătoare, a făcut pelerinaje şi şi-a angajat fotografi.

"De trei ani zile, din 2012-2015, Emil Radu Moldovan cred că a făcut trei lucruri: 1. a fost la vănătoare peste tot; 2. a făcut pelerinaje în multe locuri şi cu foarte mulţi; 3. şi-a angajat fotografi. Lucrurile astea le-a făcut, mai mult de atât nu ştiu", a concluzionat deputatul PNL Stelian Dolha.

Comentarii

05/07/15 12:42
Cititor

Stimate domn si Dvs PNL-ul ati fost in "deriva" si ati "luat apa" ... permanent de cand v-ati reinfiintat de la Revolutie incoace si pana in prezent si ati fost mereu fara "carma" si numai in varful "valurilor" ... azvarliti de ici - colo... si nu v-ati gasit nicaieri un "cuib" si un loc anume, fiind permanent ba intr-o tabara, ba in alta... si cred ca nici o "barca" ... nu-i mai "plina de apa" decat a Dvs a celor care va aflati astazi in opozitie si care, desi ati fost invinsi la alegeri, doriti cu disperare, sa reveniti inapoi la "ciolan si la butoane " !
Faceti in asa fel daca doriti, ca la urmatoarele alegeri, sa va indragim si sa va agreem pe Dvs mai tare decat pe cei de astazi , care ne guverneaza tara, ( rau-bine... sau cum o fi ea, dar in orice caz, cu mult mai bine decat ati facut-o Dvs. ) si o sa va alegem pe Dvs !
( V-o spun asta, fara sa credeti ca sunt fan PSD... sau al altuciva aflat la guvernare... )

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]