Deputatul Stelian Dolha (PNL): Moţiunea de cenzură a lui Dragnea, o glumă răsuflată

Deputatul liberal Stelian Dolha consideră că eventuala moţiune de cenzură pe care ar depune-o în Parlament social-democraţii reprezintă doar „o glumă răsuflată”, un joc de imagine care să trezească din amorţeală electoratul, mai ales că PSD a pierdut majoritatea parlamentară în această vară.

„Moțiune de cenzură a la Dragnea? Eventual o glumă răsuflată. De ce se ambalează atât de tare Liviu Dragnea că vrea iar moțiune de cenzură? Are nevoie să arate că are mușchi și că nu se lasă șifonat de ultimele argumente ale primului-ministru care s-au întors împotriva lui în povestea avantajelor fiscale pierdute de rudele veteranilor?”, susţine deputatul Dolha, într-o declaraţie pe facebook.

Parlamentarul liberal crede că demersul e şi ciudat, asta pentru că obiectivul principal – plecarea Guvernului şi a reprezentanţilor din teritoriu – ar fi atins doar pe jumătate.

„Își dorește moțiunea de cenzură, dar finalizarea ei să fie numai pe jumătate. Ar vrea să-l trântească pe Cioloș și tehnocrații lui, dar nu de tot, să rămână în Palatul Victoria, ca un fel de chiriași cu prerogative limitate. Adică un fel de guvern-marionetă care să-și păstreze prefecții, secretarii de stat și deconcentrații veniți pe filiera PSD și aliații. Dar pe care să-l legi de mâini și de picioare. Că prea și-a luat în serios guvernarea cu strategiile lui multianuale cu tot, nu?”, menţionează Stelian Dolha.

În opinia sa, este ales „bizar” și momentul depunerii moţiunii de cenzură. „N-are Parlamentul suficiente legi restante care-și așteaptă votul final, vreo 200 după numărătoarea unora, ar trebui să blocăm câteva zile din puținul timp rămas și cu moțiunea? Unde mai adaugăm că PSD a pierdut peste vară și majoritatea din Parlament”, adaugă deputatul PNL.

Una pesta alta, spune fostul lider judeţean al PNL, „la ce bună toată tevatura?”. „La imagine, probabil. Să-i mai anime electoratul amorțit de vară că doar nu-s toți precum oamenii din satul acela teleormănean care l-au așteptat cu pâine, sare și fanfară”, concluzionează Stelian Dolha.

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]