Robin and the Backstabbers, cap de afiş în prima zi de Basm Festival!

Prezenţi pentru prima dată la Bistriţa, în cadrul ediţiei pilot Basm Festival, trupa Robin and the Backstabbers a adus toată energia proaspătă a unui sound de excepţie.
După 8 single-uri la Radio Guerilla, un prim album de succes şi premiul ,,Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa iniţată în 2010 de Andrei Robin Proca lucrează la un nou disc, a doua parte a unei trilogii muzical-ideale: Bacovia Overdrive.

Cu un public fidel, băieţii de la Robin and the Backstabbers au arătat că se poate asculta şi altceva în Bistriţa. Şi de ambele părţi, fiecare s-a lăsat bucurat din prima.
Vineri, 18 iulie, a fost o zi şi o seară în care Bistriţa a arătat altfel, a ascultat o altfel de muzică, s-a bucurat altfel şi a fost bine.
Înaintea băieţilor de la Robin and the Bsckstabbers, atmosfera a fost încălzită de Satellites şi Lights Out.

Basm Festival înseamnă trei zile pline cu muzică, filme, expoziţii şi ateliere creative. Prima ediţie are loc în care Bistriţa aniversează 750 de ani de la prima atestare documentară sub acest nume.

Potrivit organizatorilor, programul caută echilibrul dintre diversitate şi coerenţă, incluizând evenimente şi artişti dintr-o zonă largă din punct de vedere stilistic şi tematic.
Basm Festival este iniţiat de Asociaţia Bistriţa Civică şi face parte dintr-o serie de proiecte pentru dezvoltarea turismului local, diversificarea vieţii culturale din Bistriţa şi îmbunătăţirea imaginii oraşului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]