JUSTIŢIA NU I-A CONFIRMAT LUI VADIM CALITATEA DE PREŞEDINTE AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

În data de 20 iulie, 2013, Vadim Corneliu Tudor a adunat câteva sute de cetăţeni într-o sală din Bucureşti. Nu se ştie câţi dintre ei au fost membri PRM. S-a început cu o şedinţă lărgită a Consiliului Naţional, chiar dacă în sală nu erau nici măcar 10% dintre titularii acelui for de conducere. După terminarea respectivei şedinţe care s-a dovedit a fi istovitoare, s-au odihnit un pic şi, în continuare, aceeaşi „adunătură” s-a transformat în congres extraordinar, în cadrul căruia, prin ridicare de mâini, urale, şi aplauze a fost “aleasă” o nouă conducere a partidului în frunte cu mult iubitul şi stimatul Vadim Corneliu Tudor ca preşedinte. În cazul lui Vadim uralele, cum era de aşteptat, au durat mai mult. Totul s-a desfăşurat fără delegaţi aleşi de conferinţele judeţene, fără comisie de validare, fără vot secret, fără comisie de numărare a voturilor, etc. Vadim Corneliu Tudor se crede o persoană mult prea importantă ca să se împiedice de aceste proceduri care sunt prevăzute în Legea partidelor politice şi Statutul PRM, respectate fiind doar de fraieri, nu de unul ca “excelenţa sa”.
După acest “mare eveniment politic” şi-a amintit că trebuie să depună totuşi nişte hârtii la Tribunalul Bucureşti pentru înregistrarea noii conduceri a PRM, aşa cum prevede Legea partidelor. Iată că Justiţia română nu s-a mai lăsat impresionată de aroganţa celui autointitulat tribun şi completul de judecată de la Tribunalul Bucureşti i-a respins acţiunea prin Sentinţa civilă nr. 40P din 18 noiembrie 2013, în dosarul nr. 26028/3/2013, iar Curtea de Apel Bucureşti i-a anulat recursul ca netimbrat şi nemotivat, în data de 26 februarie 2014, în Camera de Consiliu. Ca urmare, conducerea aşa-zis aleasă la Congresul din 20 iulie 2013 nu va fi înregistrată în Registrul Partidelor Politice, respectiv, lui Vadim Corneliu Tudor nu i se mai confirmă calitatea de preşedinte al Partidului România Mare.
Greu de înţeles cum cineva cu 22 de ani vechime ( mai un pic şi-l egala pe Ceauşescu ) în funcţia de preşedinte al unui partid justiţiar, cum este PRM, n-a fost în stare să îndeplinească nişte proceduri legale. Rezultă că este adevărat ce se afirmă în legătură cu Vadim, că nu poate conduce nici măcar o bicicletă darămite un partid. Chiar şi în perioada de glorie a PRM, alţii, care au fost atunci în preajma lui, au asigurat conducerea propriu-zisă.
Subliniem că instanţele judecătoreşti i-au anulat lui V.C. Tudor calitatea de preşedinte al PRM începând cu data de 20 iulie 2013. În consecinţă, toate documentele semnate de VC Tudor ca preşedinte al PRM, după data de 20 iulie 2013, sunt nule de drept.
Actuala conducere a PRM pregăteşte o plângere penală împotriva lui V.C. Tudor pentru uzurpare de calităţi oficiale şi alte infracţiuni pe care le-a săvârşit după data menţionată anterior.
Încheiem prin a-i spune: ” Fiecare pasăre pe limba ei piere “.

BIROUL PERMANENT AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
ALES ÎN DATA DE 27 IULIE 2013 LA ALBA IULIA
DR. GHEORGHE FUNAR
PREŞEDINTELE PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5