Daniel Suciu: Vreau ca Lechinţa să redevină ce a fost odată, perla zonei de Câmpie

Daniel Suciu, candidatul Uniunii Social Liberale în Colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor, a ajuns în comuna Lechinţa, „perla zonei de Câmpie” a judeţului, aşa cum îi place să o numească.

„Zona de Câmpie a judeţului este cea mai apropiată de sufletul meu, pentru că este locul unde am copilărit, unde sunt bunicii mei, unde am învăţat ce înseamnă munca, bunul simţ. De Lechinţa mă leagă şi prietenia cu primarul Romeo Florian. Vreau ca împreună cu autorităţile locale de aici să luptăm ca Lechinţa să redevină ce a fost odată, prin atragerea de investiţii, prin susţinerea fermierilor, a sistemului de învăţământ”, ne-a declarat Daniel Suciu.

Acesta s-a întâlnit cu lechinţenii pentru a le asculta păsurile şi pentru a le vorbi despre ceea ce Guvernul USL poate să facă şi ceea ce el, ca parlamentar, poate face pentru oamenii pe care îi reprezintă.

„Nu poţi fi indiferent la problemele oamenilor. Eu fac parte din categoria politicienilor cărora le pasă de cei de lângă ei, de problemele lor, care nu sunt puţine”, a mai spus Daniel Suciu.

Comentarii

25/11/12 15:22
Den Siao Pin

Sa vrei este notabil! Numai ca SA POTI ESTE ALTCEVA! Nu mai ametiti lumea cu promisiuni neacoperite Domnule. Zi-i simplu: daca ies deputat ...fac si eu ce pot.nu va uit...etc etc...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]