Concert aparte la Catedrala Ordodoxă Bistriţa. Colindători au fost copiii ce se împărtăşesc în fiecare duminică

In sfanta zi de Craciun, la slujba de vecernie, Biserica Sfintii Trei Ierarhi din Bistrita,de pe strada Odobescu, cunoscuta bistritenilor si cu denumirea de Catedrala ortodoxa, a devenit neincapatoare pentru parintii si copiii invitati de parintele Stefan Borodi la un concert de colinde. Nu a fost vorba despre vreun grup coral sau despre vreun artist consacrat pentru sustinerea acestui concert ci cei implicati in sustinerea concertului au fost chiar copilasii care, duminica de duminica si sarbatoare de sarbatoare, frecventeaza Sfanta Biserica si se impartasesc cu Sfintele Taine.
In debutul concertului, parintele Stefan Borodi a rostit o scurta cateheza,construita pe istorioara celui de-al patrulea crai, Artaban,istorioara care arata ce important este sa faci daruri celor aflati in dificultate.
A urmat concertul propriuzis in care fiecare copil prezent a colinda tsau a rostit o poezie. Glasurile curate ale copiilor au adus aminte celor prezenti de colindul ingerilor de la Bethleem, asa incat atmosfera a fost una foarte inaltatoare.La sfarsit, toti copiii au primit daruri bogate de la Mos Craciun.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]