ACS Dumitra joacă promovarea în Liga a III-a, în returul cu Bucovina Rădăuţi

ACS Dumitra a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu reprezentanta judeţului Suceava în barajul de promovare în Liga a III-a, CSM Bucovina Rădăuţi.
Campioana ediţiei 2016-2017 a Ligii a IV-a pe judeţul Suceava, antrenată de Daniel Bălan, a avut mai multe ocazii de a înscrie, inclusiv două bare, însă nu s-au concretizat pe tabela de marcaj. De cealaltă parte, echipa din Dumitra condusă de Simion Pop şi- a arătat experienţa jucătorilor de primă ligă şi nu a profitat de o ocazie imensă, în ultimul minut al partidei.
Pentru CSM Bucovina Rădăuţi, obiectivul este foarte clar, promovarea în Liga a III-a, în timp ce la Dumitra, foarte probabil, o ligă superioară ar fi o corvoadă financiară.
„Mergem să jucăm fotbal. La finalul partidei vom vedea ce este de făcut. Bani pentru Liga a III-a nu avem. Deocasmdată, să vedem acest baraj la final”, ne-a declarat primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan.
Sâmbătă, de la ora 17.30, se va juca returul pentru promovare, acolo unde judeţul nostru nu mai are nicio reprezentantă, după retragerea FC Bistriţa.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]