ACS Dumitra joacă promovarea în Liga a III-a, în returul cu Bucovina Rădăuţi

ACS Dumitra a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu reprezentanta judeţului Suceava în barajul de promovare în Liga a III-a, CSM Bucovina Rădăuţi.
Campioana ediţiei 2016-2017 a Ligii a IV-a pe judeţul Suceava, antrenată de Daniel Bălan, a avut mai multe ocazii de a înscrie, inclusiv două bare, însă nu s-au concretizat pe tabela de marcaj. De cealaltă parte, echipa din Dumitra condusă de Simion Pop şi- a arătat experienţa jucătorilor de primă ligă şi nu a profitat de o ocazie imensă, în ultimul minut al partidei.
Pentru CSM Bucovina Rădăuţi, obiectivul este foarte clar, promovarea în Liga a III-a, în timp ce la Dumitra, foarte probabil, o ligă superioară ar fi o corvoadă financiară.
„Mergem să jucăm fotbal. La finalul partidei vom vedea ce este de făcut. Bani pentru Liga a III-a nu avem. Deocasmdată, să vedem acest baraj la final”, ne-a declarat primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan.
Sâmbătă, de la ora 17.30, se va juca returul pentru promovare, acolo unde judeţul nostru nu mai are nicio reprezentantă, după retragerea FC Bistriţa.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]