4 tone de alimente aduse de părintele Ioan Irimieș, de la credincioşii din Lechinţa, pentru Cantina Socială Sfânta Muceniță Filofteia din Bistrița

În scopul susținerii activităților Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud, preotul Ioan Marius Pintican, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud, la invitația preotului paroh Ioan Irimieș, în duminica a XIX- a după Rusalii, a slujit sfânta Liturghie în parohia Lechința. În cadrul Sfintei Liturghii a ținut un cuvânt de învățătură și a prezentat proiectele Asociației Filantropia Ortodoxă care se desfășoară în județul Bistrița-Năsăud, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI.
Credincioșii parohiei Lechința au fost foarte receptivi și sub coordonarea și implicarea deosebită a vrednicului preot paroh Ioan Irimieș, au organizat o colectă substanțială de legume din productia proprie și alimente neperisabile, pentru Cantina Socială Sfânta Muceniță Filofteia din municipiul Bistrița.
Colecta s-a încheiat astăzi, când părintele paroh a sosit la sediul asociației cu un transport considerabil de 4 tone de alimente.
”În numele celor care se vor împărtăși de dragostea și dărnicia creștinilor din renumita parohia Lechința, le mulțumim, și îl rugăm pe Hristos Mântuitorul, Fratele mai mare al acestor nevoiași, să le răsplătească toată dragostea și dărnicia și să le binecuvinteze toată osteneala” – Pr. Ioan Marius Pintican – președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5