Credincioșii din Ilva Mare, colectă substanțială de legume pentru susţinerea proiectelor Asociaţiei Filantropia

Potrivit misiunii încredinţate de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit ANDREI, preotul Ioan Marius Pintican, preşedintele Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Filiala Bistriţa-Năsăud, la invitația preotului paroh Cristian Lupşan, în duminica a XXI- a după Rusalii, a slujit Sfânta Liturghie în parohia Ilva Mare, protopopiatul Năsăud.
În cadrul Sfintei Liturghii a ținut un cuvânt de învățătură și a prezentat proiectele Asociației Filantropia Ortodoxă care se desfășoară în județul Bistrița-Năsăud.
Credincioșii parohiei Ilva Mare au fost foarte receptivi la apelul făcut și cu implicarea directă a vrednicilor preoţi parohi Cristian Lupşan şi Solovăstru Dănilă, s-a organizat o colectă substanțială de legume din productia proprie și alimente neperisabile, pentru susţinerea proiectelor Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Filiala Bistriţa-Năsăud.
„În numele celor care se vor împărtăși de dragostea și dărnicia creștinilor din renumita parohie Ilva Mare, le mulțumim, și îl rugăm pe Hristos Mântuitorul, să le răsplătească toată dragostea și dărnicia și să le binecuvinteze toată osteneala” – Pr. Ioan Marius Pintican – președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5