( Video) Bistriţeanul Flavius Buzilă, de la Hara, a scris piesa "Altă întrebare". Premierul Sorin Grindeanu, în videoclip

Bistriţeanul Flavius Buzilă de la Hara a scris o piesă despre frământările din aceste zile ale ţării, când românii au ieşit în stradă pentru a-şi arata nemulţumirea faţă de modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, prin ordonanţă de urgenţă, în special faţă de abuzul în serviciu.
Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că azi va avea loc o şedinţă de Guvern în care va fi abrogată Ordonanţa 13/2017, asta pentru că nu vrea o Românie dezbinată.
Între timp, pornind de la Sorin Grindeanu şi Florin Iordache, Flavius a compus piesa "Altă întrebare".
Versurile sună cam asa: Ne iei de proşti sa mi se pare/ Oare adevarul nu mai doare/ Demnitate de vânzare, / care e pretul care oare/ Cand e ciolanul atat de mare/ Bunul simţ e în abrogare/ Ceea ce e nu e ceea ce pare/ Logica e in suspendare / Da asta e doar manipulare,/ bulşitoare, unde te doare/ Ne-am săturat toţi de aşa ceva,/ ce faci tu cu ţara mea/ Oare mai suntem şi noi în ea/ ne-auzi cum strigăm şi noi/ Altă întrebare care ne doare". În videoclipul HARA feat. Florin Iordache premierul repetă obsesiv "altă întrebare".
"Vă mulțumesc, domnule Dragnea! Ați reușit să creați în România o stare de spirit pe care, sincer, începusem să o cred de domeniul fantasticului!De câți ani îmi doream să simt asta din nou...de la protestele din facultate...mi-am dorit enorm să văd asta la vot, pe 11 decembrie! Si am încercat, in felul meu, să "trezesc" conștiințe. ..dar nu am reușit! Nici eu, nici Dan Teodorescu, nici Tudor Chirila, nici Cornel Ilie, nici Marius Popa, nici Andrei Partos sau Iulia Radu...nici Gabriel Liiceanu, nici Andrei Plesu, nici Mircea Cartarescu, nici Oana Pellea, nici Dorina Chiriac...dar dumneavoastră ați reușit!!! In câteva zile ați reușit! OUG-ul dumneavoastră este hit-ul momentului! Felicitări, sunteți "eroul" meu! Si vă mulțumesc pentru asta" este mesajul transmis de artistul bistrriţean pe facebook.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]