Victoria Fătu Nalaţiu, o primăvară rodnică

Victoria Fătu Nalaţiu are, în luna martie, noi bucurii pe care le adaugă la palmaresul de până acum.
La București s-a derulat a cincea ediție a Festivalului Național ,,Alexandru Macedonski", la Bursa Internațională de Valori, în sala Millenium. Au fost premiați scriitorii debutanți care au câștigat la cele trei secțiuni: poezie, proză și teatru. Textele și cărțile participante la concurs au fost jurizate de către scriitorii macedoneni: Constantin Pădureanu, Angi Melania Cristea, Ion Maria și Davian Vlad.
Victoria Fătu Nalațiu a primit Premiul al III- lea la Teatru, cu volumul de teatru scurt „Risipa de vise”, apărut în 2017 la Editura „Născut liber” din Bistrița. La acest eveniment a fost prezentă Televiziunea română care a înregistrat întreaga activitate susținută de-a lungul acestor zile și a luat interviuri scriitorilor premiați.
De asemenea, artista este prezentă în capitala Franţei într-o expoziţie în cadrul căreia publicul francez face cunoştinţă cu lietratura şi arta într-o altfel de abordare. Marieva Sol, preşedinta Asociaţiei ART MACC, a deschis pe simezele Galeriei Arturo Maccagni poezia românească în traducere în franceză. Alături Victoria Fătu Nalaţiu este prezent şi poetul Dorel Cosma, bistriţenii având o colaborare deosebită cu Joel Conte, preşedintele Asociaţiei de Europoezie din Paris. Fiecare este prezent cu 3 poezii, o fotografie şi un cv.
O felicităm pe Victoria Fătu Nalaţiu şi-i dorim mult mult succes pe mai departe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]