Viceprimarul Gelu Muthi: Este prioritară amenajarea unei parcări în zona centrală

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Gelu Muthi, a anunţat că o serie de proiecte ale ALDE vor fi promovate în viitorul buget al municipiului, acestea fiind considerate priorităţi. Este vorba despre o parcare în zona centrală, achiziţionarea unui teren pentru piaţa en-gross, dar şi asfaltarea unor străzi.
„Consilierii ALDE, prin cei doi reprezentanţi, avem câteva priorităţi pe care vrem să le atingem în cadrul acestui buget. Ne interesează foarte mult amenajarea unei parcări în centrul oraşului. Una dintre problemele pe care mi-a dat-o domnul primar a fost să port nişte discuţii vizavi de nişte suprafeţe de teren în centrul istoric. Sper că până la urmă se vor concretiza, în sensul de a amenaja o parcare, o avem prevăzută în PUG. Aceasta va fi amenajată în funcţie de suprafaţă. Avem în vizor o suprafaţă de teren, ne-am pune şi noi, Primăria, câteva suprafeţe, în imediata vecinătate şi asta înseamnă un lucru bun”, a declarat viceprimarul Muthi.
Potrivit acestuia, o altă prioritate o constituie achiziţia unui teren pentru piaţa en-gross, care foarte probabil se va concretiza. „Ne interesează foarte mult asfaltarea străzilor, dar vreau să fac o menţiune. Vom avea o discuţie cu Aquabis-ul, pentru că ei au program de investiţii pentru reabilitarea reţelelor, astfel încât acele reabilitări să se facă exact în ordinea care trebuie, să nu asfaltăm şi apoi să decopertăm pentru a introduce reţelele. „Ne interesează foarte mult pietruitul străzilor în zonele în care avem de intervenit şi asfaltatul în zonele în care există în momentul de faţă proiecte. Constatăm că proiecte vor mai trebui făcute pentru a ne sincroniza cu Aquabis-ul”, a mai menţionat viceprimarul Bistriţei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5