Vasile Silaşi (secretar general al PNL BN): Ne dorim, la fel ca Ludovic Orban, să câştigăm alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare

         Vasile Silaşi, secretarul general al Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, a salutat, în în numele filialei judeţene, alegerea lui Ludovic Orban în funcţia de preşedinte al PNL,  a deputatului Robert Sighiartău în cea de secretar general al partidului, dar şi a Dianei Morar în funcţia de judecător la Curtea de Arbitraj a PNL.

„Considerăm că dorinţa preşedintelui Ludovic Orban de a lucra cu un om tânăr, aflat la primul mandat de deputat, este o dovadă că partidul se revigorează şi porneşte pe un alt drum. Ne bucurăm că organizaţia judeţeană a PNL Bistriţa-Năsăud este cea care a dat al doilea om ca importanţă în partid. Acest lucru ne responsabilizează şi ne obligă să devenim o organizaţie şi mai puternică.

Ne dorim, la fel ca şi preşedintele nou ales, să câştigăm alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare, să avem, aşa cum a spus Ludovic Orban,  "o guvernare care să arate cu adevărat ce trebuie să facă liberalii pentru această ţară”, precizează Vasile Silaşi, într-un comunicat de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5