Stimulente financiare de 500 lei pentru elevii care au obţinut premiul I la faza judeţeană a Olimpiadelor Naţionale Şcolare

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va acorda, din acest an, stimulente financiare pentru elevii din instituţiile de învăţământ din judeţ care au obţinut premiul I la etapa judeţeană a Olimpiadelor Naţionale Şcolare. Regulamentul, care va fi supus aprobării în şedinţa ordinară de luni, prevede condiţiile de acordare a acestor stimulente, şi anume obţinerea premiului I la probele individuale la etapa judeţeană a olimpiadelor şcolare cuprinse în lista Olimpadelor Naţionale Şcolare, aprobată anual de către Ministerul Educaţiei Naţionale, la care se organizează şi etapa naţională, dar şi participarea la etapa naţională a olimpiadei respective.

         Acordarea stimulentelor financiare se va face în cadrul unei festivităţi publice, de către preşedintele Consiliului Judeţean, eveniment în care va fi înmânată şi câte o diplomă de merit.

         În acest an, stimulentul financiar are o valoare de 500 lei/elev, suma totală acordată fiind de 72.500 lei, pentru 145 de nominalizări, existând elevi care vor încasa premii duble, tocmai pentru că au obţinut locul I la mai multe discipline.

         Lista elevilor care au obţinut premiul I, în anul şcolar 2016-2017, la faza judeţeană a olimpiadelor şcolare a fost pusă la dispoziţie de către Inspectoratul Şcolar Judeţean.

          

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]