Stelian Dolha (PNL) le cere parlamentarilor bistriţeni de la PSD şi ALDE să se reabiliteze, votând pentru moţiunea de cenzură

Scrisoare deschisă către parlamentarii de Bistrița-Năsăud ai PSD și ALDE

Parlamentarii PSD-ALDE au astăzi o șansă unică de a se reabilita în fața propriilor alegători: ei ar trebui să știe că posteritatea n-o să-i ierte pentru contribuția lor la derapajul democratic și întoarcerea țării cu 30 de ani în urmă.

În decembrie 2016 alegătorii i-au trimis majoritar în Parlament pe parlamentarii PSD-ALDE fără să le treacă prin cap că doi ani singura preocupare a aleșilor lor, devenită obsesie, o să fie modificarea legilor justiției ca să-i scape de închisoare pe șefii lor. Aceiași alegatori seduși de promisiunea creșterii salariilor și pensiilor n-aveau de unde știi că în nici doi ani vor afla pe pielea lor ce înseamnă creșteri haotice de prețuri dar nici că țara va ajunge în mâinile unui personaj condamnat la închisoare, care le va cere scuze pușcăriașilor și va impune legi doar ca să-și scape pielea.

Astăzi în ziua moțiunii de cenzură  ar trebui să le spună șefilor lor care îi mână ca pe oi afară din sala de plen, unde le e locul, că au dreptul să voteze, că reprezintă mii de alegători și că refuză să fie părtași unui grup controlat de un infractor.

 Daniel Suciu, Doina Pană și Ioan Simionca eliberați-vă de frică și arătați că refuzați să mai fiți conduși de un grup de analfabeți funcționali mânați de la spate de un dublu condamnat. Ioan Deneș, arată că mai importantă decât o vremelnică funcție de ministru e curajul de a te uita în ochii copiilor și nepoților și de a le spune peste ani că te-ai străduit să o ții în făgașul democratic. Daniel Suciu ești lider de grup la PSD și ai fi putut, ca un politician încă foarte tânăr ce ești, să arăți că nu împărtășești aceleași valori cu un condamnat penal. Poate cuvântul tău de reprezentant al unei alte generații și de fost jurnalist ar fi cântărit printre colegii tăi, chiar dacă Liviu Dragnea este cel care te-a înscăunat lider de grup.

 Arătați cu toții că mai aveți o fărâmă de demnitate și eliberați țara asta de alte câteva luni în care e împinsă cu obstinație către prăpastie! Și dacă asta nu vă motivează suficient arătați măcar că mai vreți ca partidele voastre să existe și după 2020 și să nu facă implozie de la atâta aversiune populară. Și mai ales, nu uitați că alegătorii și apoi istoria vă va judeca.

Stelian Dolha, primvicepreședinte PNL Bistrița-Năsăud

 

 

 

.

Comentarii

29/06/18 11:55
carcotas

Adica ... sa-si " traga singuri picioare-n c*r... " ! Ma ... sunteti tare "simpatici " voi astia din opozitie ...

07/07/18 11:16
carcotas

Domnul Dolha, Dvs cei din PNL sunteti ca si "pocaitzii"... si umblati cu " lamuritul " sa treaca cei de la PSD-ALDE in " gasca " dvs . Va intreb insa, dece nu " dezertati Dvs " si sa treceti in "gasca " celor de la putere ?! Cine credti ca-si va da picioare-n c*r singur ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]