Mişcarea Populară din Bistriţa-Năsăud îşi alege noua conducere

*Geea Balazsy Titieni – preşedinte, Mircea Bodiu – secretar general

Peste 150 delegaţi din întreg judeţul se reunesc sâmbătă, 16 august, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Bistriţa pentru a-şi desemna noua structură de conducere. La evenimentul politic al filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară a fost invitată să participe Elena Udrea, liderul formaţiunii, însă Conferinţa Judeţeană de Alegeri de la Bistriţa se suprapune cu alte evenimente de la nivel naţional.

Pentru funcţia de preşedinte al PMP Bistriţa-Năsăud va candida doar Geea Balazsy Titieni (fost consilier al preşedintelui CJ, Liviu Rusu, fost consilier parlamentar). Pentru funcţia de secretar general şi-a anunţat candidatura Mircea Bodiu, membru fondator al PMP şi preşedinte al Organizaţiei Dumitra. Funcţia de secretar general adjunct se pare că va reveni lui Răzvan Câtu, cel care a lăsat Forţa Civică pentru acest proiect politic.

De asemenea, vor fi aleşi şase vicepreşedinţi, şi anume Ion Simionca (relaţia cu administraţia publică, din Livezile), omul de afaceri Adrian Lucian Ungur (imagine şi comunicare, din Bistriţa), Mihai Tentiş (preşedinte PMP Năsăud), Ciprian Cotul (resurse umane), Dorin Beserman (relaţia cu mediul de afaceri) şi Vasile B. (Maieru).

Echipa PMP Bistriţa-Năsăud va fi completată de şase secretari executivi zonali, care vor coordona activitatea politică în cele şase zone ale judeţului Bistriţa-Năsăud.

De la înfiinţare, filiala judeţeană a PMP a fost condusă de Cristian Ţuţuruga şi, ulterior, de Vasile Borş, însă este pentru prima dată când se organizează alegeri interne.

Comentarii

14/08/14 23:17
George Muresan

Succes deplin ,organizatiei judetene a PMP!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]