MAI aproape de oameni! Donaţiile bistriţenilor au ajuns în judeţul Neamţ

Vremea rea din această vară a lăsat în urmă case inundate, oameni fără speranță, dar a adus împreună și oameni buni din județul Bistrița-Năsăud, care s-au mobilizat și au donat 130 de saci cu haine, încălțăminte, pilote și 120 de pachete cu alimente.

„Cu mare bucurie și mult ajutor din partea colegilor de la Inspectoratul Județean de Jandarmi și voluntari, toate acestea au fost încărcate și au ajuns vineri, 10 august, în comunele din județul Neamț, unde inundațiile din luna iulie au afectat zeci de locuinţe și peste 400 de persoane au fost evacuate. Doar amintim faptul că această campanie, #MAIaproapeDeOameni s-a desfășurat în luna iulie-august și a fost inițiată de structurile MAI prin Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcția pentru Sport si Tineret Bistrița-Năsăud și Asociatia Impact Bistrita și ținem să MULȚUMIM foarte mult tuturor celor care s-au implicat şi care au dat dovadă de solidaritate”, se arată în informarea Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud.

De altfel, prefectul Ovidiu Frenţ susţine că nimic nu se întâmpla dacă nu exista mobilizare și dorința de a face bine.

„Nu aveam spațiu de depozitare și o excelentă organizare a tuturor detaliilor fără Asociația Impact și Diana Moldovan, omul faptelor bune, și Direcția pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud. Cu ocazia aceasta, vă recomandăm Asociația Impact, dacă doriți să fiți voluntar sau să sprijiniți o asociație. Erau mai puține pachețele, dacă ai noștri colegi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi/ Jandarmeria Bistrita, IJP, ISU Bistrița - Năsăud și cei de la Instituția Prefectului ar fi uitat că vremea poate să fie uneori rea, dar oamenii trebuie să rămână buni.

Pachetele rămâneau aici, dacă SC RCB Electro, respectiv dl. Francisc Kontra, nu se oferea să le transporte. Bineînțeles, mulțumim doamnei prefect a județului Neamț, Daniela Sorocenu, pentru colaborare, și tuturor celor care au donat și știu că oamenii au nevoie de oameni, ca să se ridice.

Ar mai fi multe de spus, dar credem că cel mai mult contează că împreună cu dumneavoastră am reușit să facem o faptă bună!”, transmite prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenţ.

Pe lângă acţiunile imediate de salvare şi evacuare pe care angajații instituţiilor subordonate MAI le-au întreprins în perioada critică, aceştia au dat dovadă că, în spatele uniformei pe care o onorează, sunt, înainte de toate, oameni pentru oameni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]