Lions Siebenburgen şi poliţiştii au strâns daruri pentru copiii săraci din Subcetate

Moşul a ajuns mai repede la copiii săraci din cartierul bistriţean Subcetate care au primit ieri daruri în cadrul unui parteneriat încheiat între Clubul Lions Siebenburgen Bistriţa – al doilea şi cel mai tânăr club Lions din Bistriţa şi Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC).

Ideea le aparţine poliţiştilor care, împreună cu cei de la Lions Siebenburgen au colectat în perioada 6 - 16 decembrie jucării şi haine pentru copii. Acestea au ajuns la cei aflaţi în nevoie aseară, când membrii clubului şi ai SNPPC au distribuit lucrurile strânse în cartierul Subcetate. Aceştia au împărţit copiilor pachetele cu fructe şi dulciuri.

De la înfiinţare, în doar două luni, Lions Siebenburgen a sprijinit doi copii talentaţi ai Liceului de Muzica Tudor Jarda prin donarea unui instrument muzical, s-a implicat în acţiunile: "Târgul de purici" a Clubului Lions Bistriţa, "Afişe pentru pace" împreuna cu Liceul de Arte Plastice Corneliu Baba, în acţiunea Premiile Antidiscriminare ale Centrului de Resurse şi Referinţă în Autism "Micul Prinţ" şi, de asemenea, a oferit pachete simbolice de Crăciun pentru elevii Liceului de Muzică Tudor Jarda care au participat la „Concertul de colinde şi muzica clasică.”

Vă dorim Crăciun fericit şi un Moş darnic!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]