Ionuţ Simionca, candidatul PMP pentru Bistriţa: Vreau să-l reprezint pe bistriţeanul de rând!

Ionuţ Simionca, candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru Primăria Bistriţa, a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, lipsa de confort a bistriţenilor, nevoiţi să asiste la o nouă rundă de reparaţii a lucrărilor de pe pasajele urbei.
„Contracandidaţii mei îşi fac jocurile, îşi fac înţelegerile, dar eu am o problemă cu lipsa de confort a bistriţeanului. Pentru a treia oară aceste pasaje sunt în lucru, în Piaţa Mică, de exemplu. Întrebarea mea către municipalitate este pe banii cui se plătesc aceste lucrări, cine plăteşte reînlocuirea acestor pavele, de ce au fost recepţionate de două ori aceste lucrări şi plătite şi trebuie făcute a treia oară. De ce nu facem lucrările bine de la început şi nu cheltuim mai mulţi bani decât ar trebui? Salvăm bani pentru bugetul local şi îi redirecţionăm în altă parte”, a declarat Simionca.
Potrivit acestuia, este foarte important ca liderii politici ce vor veni la conducerea municipiului, primari şi consilieri, „să fie atenţi la ce se întâmplă”. „Eu am intrat în această cursă electorală pentru că sunt multe lucruri în Bistriţa făcute fără niciun fel de verificare, nu sunt făcute bine, pe bani foarte mulţi. N-o să mai vorbesc de actuala administraţie, care vedeţi că este deficitară, comunicarea este proastă, lucrările de proastă calitate şi singurul care are de pierdut din această ecuaţie este bistriţeanul de rând care se pare că nu e reprezentat şi nu este luat în considerare”, a menţionat Ionuţ Simionca.
Pentru că vrea să-l reprezinte pe bistriţeanul de rând, Ionuţ Simionca şi staff-ul său de campanie au ieşit în stradă, pentru a asculta problemele oamenilor, ca bază a programului politic.

.

Comentarii

08/04/16 18:14
togoie

Nu ai cum sa ne reprezinti pe noi oamenii de rand atata timp cat esti reprezentantul lui Basasescu si Udrea!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]