Fetele de la CSM Bistriţa şi-au făcut cadou o victorie cu HC Zalău, 22-19

CSM Bistriţa a câştigat partida cu HC Zalău, scor 22-19 (9-9), contând pentru etapa a 19-a din Liga Naţională la handbal feminin, Liga Florilor. De altfel, la finalul partidei, jucătoarele au primit flori şi ciocolată, de la staff-ul tehnic al echipei de fotbal...feminin Heniu Prundu Bârgăului şi de la suporteri, prefaţând Ziua Femeii.

         Partida a fost extrem de tensionată, atmosferă dictată de antrenorul echipei oaspete, Gheorghe Tadici. Au fost momente când spectacolul din teren a fost umbrit de teatrul de pe bancă al antrenorului Tadici, suporterii bistriţeni netolerând atitudinea agresivă pe care a folosit-o faţă de propriile jucătoare.

        „Le felicit din tot sufletul pe fete, pentru modulîn care au luptat pentru modul în care şi-au dorit victoria. Ştiam că ne aşteaptă un meci incredibil de greu, să nu uităm că astăzi am trecut de o sfertfinalistă în Cupa EHF, care are toate şansele să ajungă în semifinale, cale pe care le urez sincer succes. Ne mai bucurăm seara asta şi deja gândul nostru se îndreaptă spre următoarea partidă pe care o avem în Cupa României, la Brăila”, a precizat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

Acesta a adăugat că va fi un drum foarte lung, astfel că fetele trebuie să se recupereze foarte repede, Mai mult, HC Dunărrea Brăila îşi pot atinge obiectivul de sezon, calificarea în cupele europene, doar prin Cupa României, după ce în campionat nu au un parcurs favorabil. 

"Suntem de 8 meciuri fără înfrângere, cu siguranţă că vom şipierde, dar sper să o facem cât mai târziu. Nu aş dori să sar calul sau să fiu arogant, însă vom merge la CSM Bucureşti să jucâm cât mai bine. Până la CSM mai este Brăila, care-şi doreşte foarte mult să ajungă în Final Four-ul Cupei României, pentru că e singura lor şansă de a prinde nişte cupe europene. Mergem la Brăila cu încredere la al 9-lea meci din acest retur, la al doilea meci din cupă, pe care sper să-l jucăm la fel de bine", a menţionat Horaţiu Paşca.. 

Au adus victoria Oana Chirilă (7), Laura Pristavița (4), Szilvia Szabo (3), Almudena Rodriguez (3), Andreea Tetean (2), Magdalena Paraschiv (1), Daniela Rațiu (1), Bianca Zegrean (1).
În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 10 din cele 29 de mingi aruncate de jucătoarele oaspete pe poarta sa. 

CSM Bistriţa este pe locul 5, cu 35 puncte. 

*** 

Altfel, antrenorul Horaţiu Paşca a confirmat că din lotul lărgit pentru partida cu Rusia din 18 martie fac parte şi jucătoarele Laura Pristaviţa şi Daniela Raţiu de la CSM Bistriţa. "Încă nu am definitivat 100% lotul de 17 care va face deplasarea în Rusia. Vom vedea", a comentat Paşca 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]