Decapitările din PNL nasc lupte meschine de interese şi orgolii în partid

Ioan Turc, unul dintre liderii „sacrificaţi” pentru scorul slab obţinut de PNL la alegerile europarlamentare este convins că, vor începe "micile mizerii" în partid. Turc crede că de fapt la mijlocul e vorba de un plan „egoist şi meschin al lui Ludovic Orban”.

„Pe unde trece Ludovic Orban, nu se iau voturi. Eu îl bănui de punerea în aplicare a unui plan egoist şi meschin. Atâta timp cât Ludovic Orban este imaginea PNL în ţară, nu există nicio şansă ca Antonescu să câştige alegerile în toamnă. Eu cred că în acest moment Ludovic Orban îl sapă pe Crin Antonescu. Ludovic trăieşte cu impresia că daca va pica Antonescu, va urma el la conducere (…) Greşit! Orban a slăbit mult din coerenţa şi solidaritatea partidului. Tăriceanu ar fi trebuit să rămână preşedinte, iar Crin Antonescu desemnat la preşidenţie”, a afirmat Ioan Turc.

Turc a mai spus jurnaliştilor că va continua să se implice în campania pentru alegerile prezidenţiale, chiar dacă va rămâne un simplu membru de partid.

„Eu îl voi ajuta pe Ţintean să obţină un scor bun la nivelul judeţului, nu voi face aceleaşi mizerii ca şi el…”, a conchis fostul lider judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5