Daniel Rus, dublu campion al României la cadeţi în probele de 1500 m şi 3000 m

     Sâmbătă si duminică, sala “Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit finala Campionatului Naţional de cadeti la atletism. Din partea judeţului nostru au participat atleţi de la cele trei cluburi cu secţie de atletism, şi anume CSM Bistriţa, LPS Bistriţa şi A.C.S. ATHLETIC CLUB Bistriţa.

De departe, cel mai bun rezultat a fost obţinut de sportivul Daniel Gheorghe Rus de la A.C.S.  Athletic Club Bistriţa, care în stil de mare campion a dominat şi a câştigat probele de 1500 m  cu timpul de  4:06.71 - record personal şi judeţean, şi proba de 3000 m cu timpul de 8:56.86, de asemenea record personal şi judeţean. O comportare buna a avut şi sportivul Alexandru Marica de la acelaşi club, tot la probele de 1500 m şi 3000 m.

    Deşi condiţiile de pregătire au fost inexistente pe tot parcursul iernii (lipsă vestiar, refacere, echipament, vitaminizare), pregătirea a decurs normal datorită seriozităţii celor doi sportivi, datorită  respectării planului de pregătire dat de către cei doi antrenori Silvia Zanca Mureşan şi Ioan Zanca şi, nu în ultimul rând, sprijinul părinţilor sportivilor.

“O mână de ajutor am primit din afara judeţului, de la clubul SCM Gloria Buzău, club cu care avem dublă legitimare. Conducerea  Club  Municipal Buzău a apreciat valoarea celor doi campioni naţionali din 2017, facilitând participarea la competiţii”, ne-au declarat cei doi antrenori.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]