Azi este despre ei, despre copiii noștri BURSIERI! ‎Telcencele Georgiana şi Niculina, două fete de nota 10 care dovedesc că şcoala îţi dă aripi !

 
 
 
ROTARY CLUB BISTRIȚA NOSA SUSȚINE EXCELENȚA ÎN EDUCAȚIE
Un vis devenit realitate!
Azi este despre ei , despre copiii noștri BURSIERI!
Când am gândit acest proiect, mi-am dorit să pot oferi un zâmbet pe fețele a zece copii orfani cu rezultate excepționale la învățătură. Cu sprijinul colegilor din Rotary Club Bistrița Nosa, acest proiect a prins rădăcini!
La mulți ani, copii minunați!!!
Bianca Pintea- secretar ROTARY CLUB BISTRIȚA NOSA
.........................
 Deși viața nu le-a fost ușoară, acești copii fac cinste școlii pe care o reprezintă. Copile timide și cu un deosebit bun simț Niculina și Georgiana se autodepășesc dorindu-și în fiecare zi să facă cinste celor care le-au dat viață,,
........................
Numele meu este Burnari Georgiana-Maria şi am 13 ani.Locuiesc în comuna Telciu, învățând la "Liceul Tehnologic Telciu".Pe parcursul claselor a V-a și a VI-a am obținut media generală zece.De asemenea, am participat și la concursuri școlare de limba și literatura română, unde am obținut premii și mențiuni.
........................
Mă numesc Ceuca Niculina-Ana,am 13 ani,sunt din comuna Telciu. Invat la Liceul Tehnologic Telciu in clasa a 7-a și media generală pe clasa a 5-a a fost de 9,73, in clasa a 6-a a fost de 9,78. Materia mea preferata este romana iar în timpul liber îmi place să citesc cărți de aventuri.
................
 
De 1 iunie 10 bursieri sunt prezenţi într-o excursie prin Moldova.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]