Anul trecut, parcul auto din Bistriţa-Năsăud a crescut cu peste 10.000 vehicule

          La sfârşitul anului trecut, în judeţul Bistriţa-Năsăud figurau înmatriculate 101.476 vehicule, creşterea parcului auto însumând 10.677 vehicule. În fapt, au fost înmatriculate peste 20.000 vehicule, cu aproape 8.000 de vehicule mai mult, fiind radiate alte 10.000 vehicule.

          La Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor au fost eliberate peste 14.000 autorizaţii provizorii.

          Anul trecut au fost vândute peste 80.000 de plăci cu numere de înmatriculare, la nivelul compartimentului fiind încasaţi 1,946 milioane lei.

Comentarii

10/02/18 11:08
Comentator

La modul cel mai serios, trebuie :
1/. Regandita si interzisa inmatricularea in Romania ( chiar si provizorie ) a tuturor autovehiculelor importate cu volan pe dreapta ( egal de unde ) .
2/.Totodata, ar trebui ca Registrul Auto Roman, sa tina evidenta stricta a ITP-urilor si sa fie proprietarii ( ori detinatorii ) acestora avertizati telefonic si/sau prin e.mail, cand urmeaza sa li se expire , cu cel putin 60 de zile inainte si daca nu se efectueaza acest lucru, in colabiorare cu serviciul inmatriculari auto,sa li se comunice faptul ca inmatricularea este suspendata si nu mai au dreptul sa mai conduca pe drumul public , aceasta masura incetand imediat ce ITP-ul a fost efectuat .
3/. In acest interval de timp ( cat inmatricularea este supendata din cauza ITP-ului ) , fapta celui care nu respecta interdictia sa fie incriminata ca infractiune si nu contraventie .
4/. De asemenea, ar trebui ca Politia Rutiera, sa isi axeze atentia si " bataia principala " pe autovehiculele care circula pe teritoriul Romaniei, cu numere straine , ca majoritatea sunt fie cu numerele de circulatie expirate ori efectiv neinmatriculate si cu numere false de circulatie, fie nu au inspectia tehnica efectuata , sau efectiv sunt vandute si netranscrise pe noii proprietari, cu tot felul de gioarse periculoase tehnic pe drumurile publice . Daca "astia " comit un accident , mai "prinde orbul si scoate-i ochii"... ca ramai cu buzele umflate pana-i mai gasesti .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]