Actorii Teatrului Nescris din Șanț, azi, la iUmor. Delia, Cheloo și Bendeac, lăsaţi fără cuvinte !

Actorii trupei de Teatru Nescris ,,Constantin Iugan” din comuna Șanț au participat la emisiunea iUmor, care este difuzată duminică seara pe postul de televiziune Antena 1. Reprezentația lor s-a bucurat de succes și a obținut toate cele trei voturi ale juriului format din Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Teatrul nescris este un fenomen care are la bază talentul, simțul umorului, dar și o fină observație a lumii rurale. Din componența trupei fac parte oameni simpli din comuna Șanț, iar succesul lor se datorează umorului, spontaneității și improvizației.

Teatrul Nescris ,,Constantin Iugan” a fost înființat în anul 1912 și continuă și azi, grație unor oameni extrem de talentați, deși membrii trupei sunt amatori. Subiectele scenetelor trupei stârnesc râsul, dar sunt și teme de reflecție asupra unor realități ale satului contemporan și a unor hibe umane.

Emisiunea va fi difuzată duminică, 4 martie, de la ora 20:00.
...........................
Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor măsura puterile în acest sezon într-un concurs de skandenberg la pupitrul juraților. Sezonul cu numărul cinci "iUmor" va putea fi urmări în fiecare duminică, la Antena 1.

Un concurs de skandenberg ad-hoc va trezi spiritul competiției pentru cei trei jurați "iUmor"! Cheloo îi va provoca pe Delia și Mihai Bendeac la o întrecere, iar aceștia vor accepta provocarea imediat. Mușchii se vor încorda, iar competiția va fi strânsă, așa cum telespectatorii vor putea vedea în curând în noul sezon "iUmor". Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.
Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]