Accident cu colindători beţi, în noaptea de Crăciun. Un taxi şi o maşină s-au făcut zob, intrând în conducta de gaz. Colindătorii au ajuns în spital, nu înainte de intervenţia Poliţiei în circ ! Un alt accident la Bistriţa-Bârgăului

Primul accident s-a produs pe strada Subcetate, fiind vorba de o coliziune între un taximetru şi un alt autoturism. „În cele două autoturisme au fost 6 persoane, din care 4 au nevoie de îngrijiri medicale. Intervin un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, o descarcerare și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, lt. Marius Rus.

Din câte se pare, în taximetru s-ar fi aflat mai mulţi tineri care au fost la colindat şi erau sub influenţa alcoolului, unul dintre ei reacţionând violent. A fost nevoie de intervenţia poliţiei dar şi a unei grupe de “mascaţi” care au făcut ordine şi au dus persoanele implicate în scandal la audieri.

De asemenea, pentru că unul dintre autorismele implicate în accident a lovit o ţeavă de gaz, a fost nevoie de intervenţia unei echipe de la firma distribuitoare pentru reparaţii.

Al doilea accident rutier a avut loc la Bistriţa-Bârgăului, aici fiind vorba de un singur autorism şi, care ar fi derapat de pe carosabil. Nu au fost persoane incarcerate.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]