Acasă la Moş Crăciun

Fiindcă aţi fost buni şi cuminţi tot anul, Moş Crăciun v-a chemat în căsuţa lui de poveste! Moşu străbate un drum lung cu daruri pentru voi. În aşteptarea lui, îi vom pregăti turtă dulce! E vocea Niculinei Dehelean, mesagerul lui Moş Crăciun la Bistriţa.

Tot Niculina Dehelean se ocupă şi de Căsuţa lui Moş Crăciun de pe Pietonal. În fiecare zi, în căsuţă copiii descoperă că basmele chiar există.

Duminică, peste 50 de copii au pregătit turtă dulce în aşteptarea lui Moş Crăciun.

Am păşit şi eu în Căsuţa lui Moş Crăciun, alături de o grupă de copii de Grădiniţa ,,Căsuţa cu poveşti”. Mircea, Ana, Sara, Mălina, Maria, Gabriel, Andrei, Alexandra, Edi, Bianca m-au învăţat să pregătesc cea mai bună turtă dulce în formă de iepuraşi, stea, inimă.

Reţeta e magică. Se ia o tăviţă mică, cei de la IF RIGO vin cu aluatul, Nicky ne ajută să o modelăm cu diverse forme, dar secretul e să închizi ochii şi să numeri până la zece. Şi nu e tot. Trebuie să cânţi, să spui poezii, să bei ceai cald, să te bucuri, să îl aştepţi cu emoţie pe Moşul.

Şi astfel, iese cea mai bună şi magică turtă dulce. Aduce bucurie copiilor şi îi îmbunează pe cei mari.Se împarte cu părinţii, prietenii şi se ascultă colinde.

Au venit colindători tocmai din Mărişel (grupul Datina) şi Spermezeu. E o experienţă care îţi rămâne în suflet şi pe care o poţi trăi în fiecare seară pe Pietonal.

Bistriţenii se pot bucura de povestea Târgului de Crăciun până la finele săptămânii viitoare.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]