În 2020, toate problemele de infrastructură mare vor fi finalizate în comuna Lechinţa

Cea mai mare satisfacţie a unui primar este atunci când se finalizează un obiectiv, crede primarul comunei Lechinţa, Romeo Florian. Comuna Lechinţa a cunoscut o dezvoltare fără precedent în perioada 2012 – 2016, ce-i drept o muncă susţinută şi din mandatul anterior.

„Practic, s-au finalizat în acest mandat mai multe proiecte începute din perioada 2008-2012, iar acum, fiind gata, ele se văd, sunt palpabile, nu mai sunt poveşti. Într-adevăr, am reuşit să ducem lucrurile într-o zonă a normalităţii. Am recuperat mult timp în care Lechinţa a avut de pierdut, acum ducem spre o comună europeană şi în continuare avem proiecte foarte mari de infrastructură care se vor realiza în următorii 2-3 ani. Eu zic că, undeva în finalul mandatului 2020, toate problemele de infrastructură mare vor fi finalizate în comuna Lechinţa”, a dezvăluit primarul comunei, în emisiuna „Satul meu european” de la AS TV.

Romeo Florian a recunoscut că în Lechinţa este sufletul său, familia sa, viaţa sa. „Aici m-am născut şi este normal ca oamenii din Lechinţa să-mi fie foarte apropiaţi, însă în toţi aceşti ani, şi în continuare, o să mă zbat pentru întreaga zonă de sud-est a judeţului. Sunt oameni care merită respectaţi”, a spus acesta.

La ceas de bilanţ, primarul Romeo Florian a nominalizat câteva dintre investiţiile majore finalizate, în derulare sau preconizate pentru perioada următoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5