La Şcoala Generală „Ştefan cel Mare”

Sărbătoarea celor 100 de zile de şcoală „Step by Step”

Primăvara a adus copiilor din cadrul alternativei educaţionale Step by Step un dar minunat: „Sărbătoarea celor 100 de zile de şcoală”.

Astfel, elevii claselor I A şi I B de la Şcoala Generală „Ştefan cel Mare” au sărbătorit, în 11 martie 2010, 100 de zile de şcoală.

Cu emoţii, entuziasm şi creativitate, învăţătoarele: Iacob Florentina, Ghiurca Simona, Boca Mirela şi Timiş Adela, elevii lor, părinţi şi invitaţi au realizat o sărbătoare plină de semnificaţii, metaforă generatoare de noi idei şi aşteptări valoroase pentru toţi cei prezenţi.

Mesajul zilei, asemenea unui far călăuzitor, le-a îndrumat paşii şi i-a făcut pe copii să pătrundă în cunoaşterea sarcinilor pe centre, realizarea întâlnirii de dimineaţă, noutăţile şi celelalte momente ale zilei.

Copiii din clasele I, fascinaţi de numărul 100 şi multiplele implicaţii care derivă din acest concept, au realizat colecţii uimitoare pe care le-au expus în clasă şi holul şcolii.

Toate activităţile realizate la centrele de activitate au avut ca idee centrală „100 de zile de şcoală”.

Au cântat, s-au jucat, s-au bucurat:

„Primăvara prinsă-n păr,/ tot ce-mi mişcă fantezia,/ jocul plin de neastâmpăr/ fac toată copilăria”.

A fost o activitate deosebită, sensibilă şi cu multiple semnificaţii, fapt ce impune să felicităm învăţătoarele, copiii şi părinţii.

.

Comentarii

06/03/11 11:07
indoleanu alina

am gasit de curand imagini de la sarbatoarea celor 100 zile de scoala din 2010.v am admirat exponatele;sunt minunate si...originale!noi tocmai am sarbatorit pentru prima data cele 100 zile in data de 1 martie anul acesta.suntem o clasa intai din timisoara,scoala nr 25.
http://strumfiistepbystepscoala25.blogspot.com/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]