Premiu pentru dansatori beclenari

Trupa de dans “Dinamic” formată din şase eleve de la Şcoala Gimnazială "Grigore Silaşi" Beclean şi şase fete de la Centrul Şcolar pentru.Educaţie Incluzivă Beclean au câştigat locul I la etapa judeţeană , derulată la Bistriţa şi locul II la etapa regională, desfăşurată la Satu – Mare, la Concursul Naţional de Muzică şi Dans "Ïmpreună pentru viitor" din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiuni Comunitare, eveniment desfăşurat la finalul lunii trecute.
Aici au întâlnit şi trupa "Yes" formată din copii cu deficienţe de auz, participantă şi la emisiunea "România dansează" difuzată la “Antena 1”. Elevele au fost instruite de asistentul social Cosmina Huciu, profesoara Adina Marcu, profesoara Gabriela Rusu şi instructorul de educaţie Ana Angela Doroş.
Este al patrulea an consecutiv în care echipa fetelor exersează pentru acest concurs. Din palmaresul lor, amintim: 2010 - locul I la etapa judeţeană ( Bistriţa), locul I la etapa regională ( Beclean), menţiune la etapa naţională – Constanţa; 2011 - locul I la etapa judeţeană ( Bistriţa), locul I la etapa regională (Cluj), participare la Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans "Ïmpreună pentru viitor" de la Iaşi, unde au obţinut premiul pentru fantezie coregrafică; 2012 - locul I la etapa judeţeană (Bistriţa), locul II la etapa regională (Cluj).

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]