Intretinerea si reparatia barcutei de plantat

Desi majoritatea barcilor pentru plantat sunt realizate impecabil si sunt insotite de certificate de garantie valabile pe mai multi ani, uneori lucrurile pot merge mai putin bine pentru proprietarul unui astfel de echipament. Utilizarea regulata poate provoca probleme electrice, in timp ce apa ramane principalul factor care determina deteriorarea navomodelului. De asemenea, nu putem sa nu remarcam faptul ca unele echipamente de pescuit, indiferent de scopul si natura lor, sunt mai predispuse la daune decat altele. Intrebarea zilei este “Ce putem sa facem intr-o astfel de situatie”, iar scopul articolului de fata este acela de a contura cateva raspunsuri pentru pescarii care au ajuns intr-o situatie asemanatoare.

 

Trimiteti navomodelul inapoi la producator

Daca ati investit intr-un echipament din colectia unui producator de top, atunci trebuie sa sunati pentru a discuta problemele cu care va confruntati. Un producator serios, responsabil,  care intelege cat de importanta este reputatia in mediul offline si online o sa va inlocuiasca barca sau doar componentele care nu functioneaza asa cum ar trebui. Daca problema este una de natura electronica, avand legatura cu regulatoarele de turatie, cu electromagnetii sau cu girofarul, atunci specialistii care reprezinta producatorul in cauza va vor rezolva problema in timp util. In schimb, daca defectul nu este din fabrica, ba chiar insumeaza daunele cauzate de utilizarea gresita a echipamentului, atunci nu va puteti astepta ca producatorul sa fie atat de generos.

 

Mizati pe o reparatie de specialitate, independenta de producatorul care si-a pus semnatura pe navomodel

Desi sunt rare si greu de gasit, service-urile care se ocupa de reparatii barcute sunt recunoscute pentru calitatea si corectitudinea serviciilor pe care le ofera. O companie specializata in aceasta arie poate fi gasita la adresa web:barcute-plantat.com. De obicei, solicitarile pot fi efectuate telefonic sau printr-un email, urmand ca barca sa fie adusa la sediu pentru a fi efectuate reparatiile. Beneficiul principal al utilizarii unei societati independente este reprezentat de sfatul onest si de capacitatea de a lucra pe aproape orice model si marca. Unele dintre ele detin o gama proprie de produse si echipamente dedicate pescuitului, iar daca serviciul primit v-a impresionat, atunci nu exista niciun motiv viabil pentru care nu ar trebui sa le incercati si echipamentele pe viitor. In gama de servicii a platformei prezentate anterior am regasit servicii dintre cele mai diversificate, incepand cu inlocuirea motoarelor de propulsie sau a sonarelor si terminand cu reglajele electronice optime pentru o functionare ireprosabila a navomodelului. Anii de experienta isi spun si de aceasta data cuvantul, ei insumand cea mai de pret comoara cu care se poate mandri un service, indiferent de domeniul in care activeaza.

 

Reparati navomodelul pe cont propriu

Inainte de a continua, devine esential sa intelegeti ca aceasta optiune este dedicata doar pescarilor cu experienta, care de-a lungul timpului s-au familiarizat cu functionarea navomodelelor . Daca persoana in cauza nu detine suficienti bani pentru a plati un specialist, atunci asta este singura optiune pe care o mai are la dispozitie. Aruncati o privire pe YouTube sau cititi pe forumurile de pescuit. Exista numeroase sfaturi utile pe care le puteti regasi in discutiile tematice, multi pescari fiind gata la orice ora sa isi impartaseasca din cunostintele dobandite cu prietenii virtuali aflati in situatii asemanatoare.

 

Prevenirea este mai eficienta decat vindecarea

Aveti grija de navomodel! Curatati-l intotdeauna dupa ce il folositi, aruncand o privire asupra motoarelor. Si ele trebuie sa fie curatate si uscate inainte de depozitare. Intre sesiunile de pescuit, barca pentru plantat trebuie sa fie pastrata intr-un mediu uscat si sigur. Se curata lumininile si se incarca regulat bateriile pentru o functionare optima de lunga durata. Aceste mici detalii va vor ajuta sa tineti barcuta departe de un atelier de reparatii.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]