De Izvorul Tămăduirii

Hram la Mănăstirea din Salva

În 20 aprilie, se va săvârşi slujba de hram la Mănăstirea din comuna Salva, ziua în care se sărbătoreşte Izvorul Tămăduirii de către toţi ortodocşii.
Stareţa mănăstirii, stavrofora Emanuela Moisa şi duhovnicul arhimandrit Teofil Roman îi aşteaptă pe toţi credincioşii din zonă, pelerini din ţară, să participe la sărbătoarea lăcaşului de rugăciune. Un sobor de preoţi, în frunte cu Preasfinţitul Vasile Someşanul, episcop vicar al Vadului, Feleacului şi Clujului, şi preacucernicul părinte Ioan Dâmbu, protoiereul Năsăudului, vor oficia slujba religioasă.
Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii”, amplasată pe dealul din apropierea pădurii de stejari Dumbrava, în partea de răsărit a comunei Salva a fost ridicată în anii ’90 de credincioşii localităţii, sprijiniţi de primarul Gheorghe Onul, viceprimarul Ioan Angelini şi de o seamă de oameni de afaceri cu dragoste de Dumnezeu.
În anii următori, mănăstirea de măicuţe s-a îmbogăţit cu o măreaţă biserică ridicată tot cu sprijinul credincioşilor din zonă şi din ţară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]