Începe Bistrița Folk

Ediția a XVII-a a Festivalului BISTRIȚA FOLK se desfășoară în perioada 16 – 17 noiembrie și  le propune fanilor acestui gen muzical două seri de recitaluri extraordinare. Afișul, cu Victor Socaciu, Ada Milea&Bobo Burlăcianu, Dan Andrei Aldea, Cătălin Condurache și grupul bistrițean Arta în prima seară, Mircea Rusu Band, Alina Manole, Dinu Olărașu&Paul Arva, Anatol Rudei, Vali Șerban&Marius Popa și grupul folk Armadia în a doua seară a convins publicul să ia cu asalt casa de bilete a Centrului Cultural Dacia, astfel că spectacolele sunt sold out de mai bine de o săptămână.

   Să cânte pe scena unui astfel de festival va fi o experiență de neuitat și pentru cei șase concurenți admiși în concursul festivalului: este vorba de Daria Andreea Boghean din Târgu-Neamț, Sergiu Pârvulescu din Vulcan (Hunedoara), George Octavian Palfi din Negrești Oaș, Radu Constantin Comănescu din Moinești (Bacău) și bistrițencele Diana Porca și Maria Matean. Premiile festivalului însumează peste 4 500 de lei, cel mai mare dintre ele fiind de  1.500 lei.

    Așteptat cu maxim interes la Bistrița folk, legendarul lider al trupei Sfinx, Dan Andrei Aldea va fi prezent vineri, începând cu ora 12.30 la Clubul Cultural CoșBook al Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud pentru a se întâlni cu cei dornici să îl cunoască mai îndeaproape. Evenimentul „Muzica poeziei, poezia muzicii” va fi onorat și de Cătălin Condurache, care va vorbi despre poezia lui Bob Dylan și va interpreta câteva dintre cântecele marelui artist american.

     Festivalul Național BISTRIȚA FOLK 2018 este organizat de Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Asociația Culturală România din inima mea, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Sponsor principal: Ecomas Energosystem Bistrița. Sponsori: Equal SRL, Arhicris Logistic SRL, Pombis SA și Hotel Codrișor.

     Parteneri media: Radio Cluj, AsTv, Bistrițeanul.ro, Mesagerul de Bistrița-Năsăud, Răsunetul, Bistrița News, ProPolitica, Radio Someș și Radio Balada.

 Președinte executiv ASCRIM, FLORIN SĂSĂRMAN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5