Zile de sărbătoare pentru îndrăgita Matilda Pascal Cojocăriţa. 20 de artişti, la petrecerea vedetei

Îndrăgita interpretă a cântecului popular românesc Matilda Pascal Cojocăriţa este în ceas aniversar. Sărbătoarea a debutat încă din ajun, când directorul Ansamblului profesionist Dor Românesc a fost sărbători de către colegii de la Centrul Cultural Dacia, mesaje de felicitare venind şi din partea preşedintelui Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan, dar şi a vicepreşedintelui Vasile Puica. Atât colegii de cântec, cât şi personalul instituţiei i-au cântat „La mulţi ani!”, artista primind braţe de flori.
Petrecerea continuă astăzi la Casa Baciu, în localitatea Fundu Moldovei, din judeţul Suceava, peste 20 de artişti fiind invitaţii sărbătoritei. Atmosfera va fi întreţinută de o formaţie din Vatra Dornei.
Stabilită la Bistriţa, unde conduce destinele ansamblului profesionist Dor Românesc, Matilda Pascal Cojocăriţa formează împreună cu dirijorul Ştefan Cigu una dintre cele mai frumoase familii din showbizz-ul românesc. Îndrăgită de spectatori, prezentă pe micile ecrane în cele mai de succes emisiuni, Matilda Pascal Cojocăriţa este cu adevărat o vedetă ce promovează imaginea municipiului nostru.
În ceas aniversar, îi dorim mulţi ani cu sănătate şi bucurii, alături de frumoasa ei familie, dar şi de colegii de cântec şi de românii ce o iubesc.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]