Zi neagră pentru comunitatea din Sărata. Alin, o floare încă neînflorită, a trecut pragul veşniciei

Ziua de marti 13 a adus vesti proaste pentru comunitatea din Sarata. Alin Crişan a trecut mult prea repede poarta veşniciei, în urma unui accident.
Părintele Cozman Lazar transmite un mesaj sfâşietor: "O floare încă neînflorită de tot, îmbrăcat în cele mai frumoase straie românești ( călăreț la nunta lui Anca și Mihai ), se mută de la noi, lăsând o mare durere familiei, tinerilor din Sărata și întregului sat. Sper căci cu această floare - Alin, se a împodobi mai mult Grădina cea veșnic înflorită. Bunul Dumnezeu să îți primească sufletul tău. Promit Aline că și eu mă voi ruga pentru sufletul tău. Dacă trupul tău tânăr ți-a fost rănit așa de tare, în acel accident stupid, Bunul Dumnezeu să deschidă poarta cerului și să - ți așeze sufletul acolo unde nu este durere, nici întristare ci Viață fără de sfârșit".
Reţelele de socializare s-au umplut cu mesaje de condoleanţe pentru familia lui Alin Crişan.
Anca Pop- E o vorbă care spune că atunci când mor părinții lacrimile dor, dar când mor copiii lacrimile ard. Un suflet atât de tânăr care a plecat printre îngeri prea repede. E o durere cumplită. Dumnezeu să aline suferința părinților, dar și a voastră a fraților și să vă dea putere să treceți peste această grea încercare.
Dormi în pace, suflet bun! Dumnezeu să te ierte ALIN și să te odihnească în pace!
Simon Izabella - Astăzi unul dintre noi a decis sa își ia rămas bun, mult prea curând. Dumnezeu a decis sa îl ia acasă la El. Ma bucur ca Dumnezeu mi-a îngăduit sa il cunosc și sa fim vecini și sa creștem împreună. Nu am crezut ca o sa ne luam rămas bun asa de curând, dar nu o sa zic adio, doar La revedere și sa ne ajute Dumnezeu sa ne întâlnim încă o data, toți, în împărăția Lui. O sa rămână un gol în sufletul nostru. Dumnezeu sa te odihnească în pace Alin, ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc. Sa ne revedem acolo sus.

‎Fie ca bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor. Condoleanţe familiei !

USR-PLUS

Comentarii

13/11/18 19:49
Dan

Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze intre cata lui de ingeri
Ramai cu bine vecine

13/11/18 19:52
Dan

Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze intre cata lui de ingeri
Ramai cu bine vecine
Condoleante familiei si multa putere

13/11/18 21:52
Maria Setelecan

Bunul dumnezeu sa il așeze în ceata îngerilor iar familiei sincere condoleante

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]